ΠΑΟΚ: Υποδοχή ηρώων στο αεροδρόμιο – Μεθυσμένη πολιτεία η Θεσσαλονίκη [VIDEO]

[UPD] Στο αεροδρόμιο Μακεδονία έφτασε λίγο μετά τις 1:35 η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-1 επί του Ολυμπιακού.

Η αποστολή προσγειώθηκε λίγο μετά τις 1:30 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Μίκρας, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αποχώρησαν όχι από την κεντρική έξοδο, αλλά από άλλη πόρτα του αεροδρομίου για να αποφύγουν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους αποθεώσει και ξεπερνούσε τις 2.000.

Για

λίγα λεπτά ωστόσο… εγκλωβίστηκαν στην αίθουσα αφίξεων μέλη της διοίκηση του ΠΑΟΚ που είχαν συνοδέψει την αποστολή στην Αθήνα. Αυτό έγινε γιατί μόλις άνοιξε η πόρτα της αίθουσας αφίξεων αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα ώστε να αποθεώσουν την ομάδα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να καθυστερήσουν για λίγο τα μέλη της διοίκησης, τα οποία τελικά αποχώρησαν επίσης από άλλη έξοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ -VIDEO ΤΑ ΓΚΟΛ) – ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ. Μεγάλη νίκη επί του υπερόπτη Ολυμπιακού που προδόθηκε από την άμυνά του. Στους 5 βαθμούς τώρα η διαφορά .

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού προς τους παίκτες με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ στο 43′ και ο Φουστέρ απάντησε με εκπληκτικό σουτ. Ο Περέιρα στο 50′ με απίθανο γκολ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

94´ Ο Τσανδάρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ.

90’+: Ο Ποζατζίδης στη θέση του Περέιρα στην τρίτη και τελευταία αλλαγή του ΠΑΟΚ.

87′: Κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ.

84′: Ο Τσόρι σουτάρει στο δοκάρι, αν και η φάση έχει σταματήσει λανθασμένα ως οφσάιντ.

80′ Ο Κάτσε έδωσε την θέση του στον Μέρτενς

72′ Ντοσεβί και Κασάμι έχουν περάσει στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ενώ για τον ΠΑΟΚ υπήρξε πρόβλημα με τον Σκόνδρα, του οποίου την θέση πήρε ο Παπαδόπουλος.

49′ ΓΚΟΛ 1-2: Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Περέιρα έφερε τη μπάλα στο αριστερό και με ένα βολέ εκτός περιοχής κάρφωσε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ρομπέρτο!

45′ ΓΚΟΛ 1-1: Εκτέλεση του κόρνερ, αριστερό βολέ του Φουστέρ στην κίνηση (από τα όρια της περιοχής), η μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Γλύκου και ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει άμεσα.

43′ ΓΚΟΛ 0-1: Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με τον Περέιρα, αυτός βρήκε τον Σαλπιγγίδης, εκείνος γύρισε δεξιά στον Σκόνδρα που είχε ανέβει, έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αθανασιάδης στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε για το 0-1.

ΒΑΓΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΑΛΗΣ

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Τσόρι, Αφελάι, Φουστέρ, Μήτρογλου

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης, Σκόνδρα, Κάτσε, Γκολάσα, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Κλάους.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Κρίσιμη είναι για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ η αποψινή αναμέτρηση τους στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 6ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται πάνοπλοι τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν κάποιες απουσίες στη προσπάθειά τους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει πρώτους στη βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα περάσουν εκείνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την πλευρά του θέλει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την ομάδα του Μίτσελ.

Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρο, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις του Ελαμπντελάουί, Μποτία, Αμπιντάλ (ή Αυλωνίτης) και Μασουακού. Στα χαφ θα παίξουν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μανιάτης, πιο μπροστά θα είναι ο Αφελάι και ο Φουστέρ.

Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπλρηώνουν οι Μέγιερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί, Φορτούνης και Κασάμι. Εκτός έμειναν οι Ντουρμάζ και Γιαννούλης.

Πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ

Ο Α. Αναστασιάδης θα παρατάξει (πέραν του Γλύκου στον «άσο») τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε σχηματισμό 4-4-2, με τον Σκόνδρα δίπλα στον Βίτορ και τους Ρατς, Κίτσιου στα άκρα της άμυνας.

Αν προτιμηθεί ένας εκ των Τζιόλη, Ποζατζίδη για να καλύψει το κενό των Κατσικά και Τζαβέλλα, τότε ο Σκόνδρας θα μεταφερθεί στην κλασική του θέση ως δεξί μπακ. Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτηση και το 3-5-2, με Βίτορ κεντρικό στόπερ, τον Σκόνδρα δεξί και τον Ρατς αριστερό.

Αν, όμως, συνεχίσουμε στον… ρυθμό του 4-4-2, ο Τζιόλης με τον Κάτσε θα παίξουν ως αμυντικοί μέσοι, με τους Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τους Περέιρα, Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Προϊστορία

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακούς στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα, συνολικά (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) οι Πειραιώτες μετρούν 49 νίκες, 11 ήττες, 9 ισοπαλίες με 127 γκολ υπέρ και 55 κατά.

Τον Μάιο του 2010 ήταν η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, από τότε οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Από εκεί και πέρα, συνολικά (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) οι Θεσσαλονικείς μετρούν μόλις 11 νίκες στο Φάληρο, 9 ισοπαλίες και 49 ήττες με 55 γκολ υπέρ και 127 κατά.

Τα άλλα ματς

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλοι δύο σημαντικοί αγώνες. Πρώτα από όλα το παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται την έβδομη της βαθμολογίας Βέροια που δείχνει ικανή φέτος να κάνει την έκπληξη. Επίσης, ο ΠΑΣ που είναι ανεβασμένος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό που ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνει την αντεπίθεσή του.

Στους άλλους αγώνες της ημέρας, υπάρχουν τα: Πανθρακικός-Πλατανιάς και Κέρκυρα-Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα της 6ης εξ αναβολής αγωνιστικής

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου

Πανθρακικός-Πλατανιάς (15:00, Novasports 2)
Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)

Skoda Ξάνθη-Καλλονή (17:15, Novasports 6)
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κέρκυρα-Πανιώνιος (17:15, Novasports 4)
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)

Ατρόμητος-Βέροια (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου

Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 1)
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΟΦΗ-Εργοτέλης (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα