Ολυμπιακός – Εφές (21:00 – Novasports): Στο ρελαντί για νίκη-γοήτρου

09:10 4/4/2014 - Πηγή: BankWars

Απαλλαγμένος από το άγχος της πρόκρισης θα αντιμετωπίσει απόψε την Αναντολού Εφές ο Ολυμπιακός στο «Αμπντί Ιπεκτσί» (21:00, Novasports), με στόχο τη νίκη-γοήτρου απέναντι στους Τούρκους.

Η χθεσινοβραδινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα, σε συνδυασμό με τη «βαριά» ήττα της Φενερμπαχτσέ στην Ισπανία από τη Λαμποράλ Κούτσα, έστειλε αυτόματα και τους «ερυθρόλευκους» (σ.σ. μετά το «τριφύλλι») στα προημιτελικά

της Ευρωλίγκας. Η αποψινή αναμέτρηση με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, για την 13η αγωνιστική του Top 16, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη-γοήτρου (το ρεκόρ τους είναι 6-6), προκειμένου την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό να κριθεί η 3η και 4η θέση του Ε΄ ομίλου.

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Εφές, τότε του αρκεί απλώς η νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου του για να τερματίσει 3ος, σε διαφορετική περίπτωση, με ήττα, δηλαδή, απόψε στην Πόλη θα πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να νικήσει και να καλύψει τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (66-62) για να βγει τρίτος.

Ως γνωστό, στο αποψινό ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Πρίντεζη και Περπέρογλου.

Original article: Ολυμπιακός – Εφές (21:00 – Novasports): Στο ρελαντί για νίκη-γοήτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα