ΟΛΠ – Εurobank Properties- Frigoglass – EXAE- Τέρνα Ενεργειακή- Intralot στον FTSE/ΧΑ Large Cap

Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου 2012, ο δείκτης FTSE/XA 20 θα μετανομαστεί σε FTSE/ΧΑ Large Cap και θα περιλαμβάνει 25 μετοχές αντί για 20 προηγουμένως.

Οι μετοχές που εισάγονται στο νέο δείκτη είναι οι: ΟΛΠ, Εurobank Properties, Frigoglass, EXAE, Τέρνα Ενεργειακή και Intralot. Εκτός δείκτη τέθηκε η Λαική Τράπεζα.

Επιπλέον,

την προσθήκη 4 μετοχών και την διαγραφή αλλών 4 στο Γενικό Δείκτη Τιμών του ΧΑ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α..

Στο ΓΔ προστέθηκαν οι μετοχές: Δάιος Πλαστικά, Ιντρακάτ, Κρι-Κρι και Inform Λύκος ενώ από τον δείκτη αφαιρέθηκαν οι μετοχές: Reds, Dionic, Πλαίσιο και Flexopack.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 03 Δεκεμβρίου 2012.

σχετικά άρθραJUMBO: Επικίνδυνα παιχνίδια με Μόλυβδο και ΧρώμιοΣφίγγει ο κλοιός γύρω από την “Μπάμπης Βωβός”Ernst & Young: Ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον στην Ρωσία μετά και την ένταξή της στον ΠΟΕΑίρεται η αναστολή για Εθνική – EurobankΑΤΕbank: Πώληση της ΔΩΔΩΝΗ αντί 21 εκατ. ευρώΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012AITΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η SATOΧ.Α.: Ανοδος με μοχλό τις τράπεζεςΣε αδιέξοδο οδηγείται η Forthnet – Πόρτα απο ΟΤΕ για νέες συνδέσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα