Μετοχές στην Αθήνα αγοράζει ο γαμπρός του Κλίντον

Μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενδιαφέρεται να αγοράσει το γαμπρός του Μπιλ Κλίντον, Μάρκ Μενζβίνσκι ο οποίος είχε επαφές με επιχειρηματίες κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».

Ο Μαρκ Μενζβίνσκι είναι συνιδιοκτήτης του hedge fund «Eaglevale

Partners» και μέσω αυτού αναζητά ευκαιρίες να τοποθετηθεί στην ελληνική αγορά. Το ίδιο fund ειδικεύεται και στις νέες επιχειρήσεις, για τις οποίες αναζήτησε στοιχεία ώστε να αξιολογήσει τις περισσότερο υποσχόμενες στη χώρα μας.

Η επίσκεψη του 35χρονου εκατομμυριούχου, (δηλώνει ετήσιο εισόδημα 2 εκατ.), ήρθε μετά την επίσκεψη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπίλ Κλίντον και τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο τέλος του περασμένου Ιουλίου.

Ο Μαρκ Μεζβίνσκι συναντήθηκε με εκπροσώπους ελληνικών εταιριών που συμμετέχουν στην παγκόσμια πρωτοβουλία «start up» και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον κλάδο της νέας Τεχνολογίας, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα υποτιμημένο το ελληνικό Χρηματιστήριο.

σχετικά άρθραAνατίναξαν ΑΤΜ στην Αγία ΠαρασκευήΤο «καυτό» email του Βρούτση στην τρόικαΟι Έλληνες πάνε…Αυστραλία!Kατασχέθηκαν 6,5 κιλά χασίςΜικρή διόρθωση στο Χ.Α, στο -0,27% ο Γενικός Δείκτης και τις 863 μονάδεςΝτ. Μπακογιάννη: Κερδισμένη η Γερμανία από την ελληνική κρίσηΚαμμένος: Έχουμε ΕΕ του 4ου γερμανικού ΡάιχΤσίπρας: Η τρόικα εσωτερικού μας δουλεύει ψιλό γαζίΣτις διαδηλώσεις εστιάζεται το ενδιαφέρον των διεθνών μέσωνΌφελος 19 εκατ. ευρώ από τις ενοποιήσεις των ΔΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα