Σφοδρή επίθεση Λάγκερφελντ στον Ολάντ: Είναι ηλίθιος!

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ , εξαπέλυσε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάνγκερφελντ , κατηγορώντας τον ότι «καταστρέφει τη γαλλική οικονομία» διότι προώθησε την επιβολή υψηλής φορολογίας στους πλουσιότερους πολίτες της χώρας χωρίς να διστάσει να τον καθυβρίσει: τον χαρακτήρισε «ηλίθιο» σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην ισπανική έκδοση του γυναικείου περιοδικού Marie Claire.

Ο Λάγκερφελντ, διευθυντής δημιουργικού του οίκου Chanel,

συνέκρινε τον Φρανσουά Ολάντ με τον Ισπανό πρώην πρωθυπουργό Χοσέ Θαπατέρο. «Αυτός ο ηλίθιος θα αποβεί τόσο καταστροφικός όσο υπήρξε ο Θαπατέρο» είπε.

Η πελατεία της Chanel είναι τα πιο εύπορα στρώματα του πληθυσμού που πλήττονται από τη νέα φορολογική πολιτική στη Γαλλία.

σχετικά άρθραS&P: Στην ελληνική κρίση οφείλουν την ευμάρειά τους οι αμερικανικές εταιρείες ηλεκτρισμούΤέλος στην έντυπη μορφή του Newsweek από το 2013ΗΠΑ: Απρόσμενη αύξηση των επιδομάτων ανεργίαςΠιέσεις στην τιμή του αργούS&P: Έρχονται πτωχεύσεις επιχειρήσεων στην ΕυρώπηΜε μειωμένα επιτόκια δανείστηκε η ΙσπανίαΝευρικότητα στις ευρωαγορέςΗ S&P υποβάθμισε την Κυπριακή οικονομίαΣτην ΕΚΤ η «άμεση εποπτεία» των τραπεζών σύμφωνα με το προσχέδιο της Συνόδου ΚορυφήςΚέρδισε στο debate ο Ομπάμα
Keywords
Τυχαία Θέματα