Οι …”Εραστές της ανομίας”ανέλαβαν την ευθυνη για τα γκαζάκια στους δημοσιογράφους

Η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία» μαζί με τον «Κύκλο παραβατικών / Πυρήνας Εραστές της Ανομίας» ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε πέντε σπίτια δημοσιογράφων τα ξημερώματα στην Αττική, με ανακοίνωση που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org.

Στο κείμενο ο συντάκτης αναφέρει ότι «τα ΜΜΕ αποτελούν

επίσημη εκπροσώπηση του συστήματος» και επισημαίνει ότι «στο συντονισμένο μπαράζ συμμετείχαμε σύντροφοι από την Μαχόμενη Μειοψηφία και τους Κύκλους Παραβατικών/πυρήνας Εραστές της Ανομίας. Θεωρούμε τις συμμαχίες εντός της αγωνιστικής κοινότητας αναγκαίο συστατικό στην επίθεση ενάντια στο κράτος».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μέσα απ΄ τις φωτιές μας θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις κοινότητες αγώνα που έχουν μπει στο στόχαστρο της καταστολής. Καλούμε κάθε ατομικότητα/παρέα/συλλογικότητα να αντιληφθεί την κρισιμότητα των καιρών μας και να δράσει ενάντια στον ολοκληρωτισμό που μας επιβάλλεται. Όσο περισσότεροι τόσο πιο επικίνδυνοι. Όσο πιο ενωμένοι τόσο πιο δυνατοί. Όσο πιο “ποιοτικοί” τόσο πιο εύστοχοι. Για αρχή όλοι στα Προπύλαια το Σάββατο 12/01 στην πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στους αυτοοργανωμένους χώρους…».

«Να σπείρουμε παντού εστίες ανομίας» αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της προκήρυξης και εκφράζει την αλληλεγγύη «σε όλους του αυτοοργανωμένους χώρους και τους φυλακισμένους αγωνιστές» και ζητούν «άμεση απελευθέρωση του αντάρτη Σάββα Ξηρού», ενώ εύχονται καλή ανάρρωση στον Παναγιώτη Αργυρό, που είναι έγκλειστος των φυλακών για συμμετοχή στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και δύναμη στους δύο τελευταίους συλληφθέντες για την ίδια οργάνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα