Ο Κ.Καραμανλής μίλησε μέσω Κοττάκη για τις υποκλοπές στη Λάρισα

Χωρίς ομιλία του Κώστα Καραμανλή, αλλά με πολλά παραλειπόμενα κύλησε η χθεσινή παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στη Λάρισα για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός στην εκδήλωση με αρκετά χειροκροτήματα και σε μία γεμάτη αίθουσα κάθισε στην πρώτη σειρά, έχοντας δίπλα του τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον πρώην βουλευτή Νίκο Κατσαρό και τον σημερινό βουλευτή Λάρισας και επί εποχής του διευθυντή του

γραφείου Τύπου της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Λίγο πιο πίσω εθεάθη ο Λευτέρης Ζαγορίτης, γραμματέας του κόμματος επί Καραμανλή και σήμερα Συνήγορος του Καταναλωτή και ο Γιάννης Βαληνάκης, υπουργός εξωτερικών επί διακυβέρνησης Καραμανλή. Στην εκδήλωση μίλησαν εκτός από το συγγραφέα του βιβλίου και οι Γεώργιος Φίλης (Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων) και Γιάννης Τριάντης (Δημοσιογράφος), ενώ συντόνισε ο Πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης Αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Ενδιαφέρον πάντως είχε και ένας «ημιδιάλογος» του Μανώλη Κοττάκη με τον Κώστα Καραμανλή. Ο Κοττάκης είπε: «Ο Κώστας Καραμανλής υπήρξε άξιος εκπρόσωπος της σχολής Καραμανλή. Δεν παρακολουθούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά αυτοί τον παρακολουθούσαν».

Εκείνη τη στιγμή, ο συγγραφέας του βιβλίου ρώτησε τον πρώην πρωθυπουργό αν μπορεί να μεταφέρει μία κουβέντα που είχαν οι δύο τους περί υποκλοπών.

Ο Καραμανλής φάνηκε να μην διαφωνεί και ο Κοττάκης γνωστοποίησε ότι η ατάκα του Καραμανλή ήταν ότι «τουλάχιστον εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές μυστικές υπηρεσίες», χωρίς πάντως να ξεκαθαρίσουν (ούτε ο Καραμανλής ούτε και ο Κοττάκης) σε ποιους αναφέρονταν. Αν και όλοι στην αίθουσα κατάλαβαν…

Προφανώς πάντως η ατάκα ήταν αρκετά απαξιωτική για την ελληνική ΕΥΠ

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα