Νύχτα τρόμου για τον εργολάβο Στέργιο Γαντζούλα

Τον απόλυτο τρόμο έζησε γνωστός επιχειρηματίας και στέλεχος της τωρινής διοίκησης της ΑΕΚ, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος μέσα στο σπίτι του με μία από τις πλέον αδίστακτες σπείρες, που τους τελευταίους μήνες «χτυπούν» σπίτια στις βόρειες περιοχές της Αττικής.

Ο Στέργιος Γαντζούλας, μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ, επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα Κυριακής και μόλις μπήκε στη μονοκατοικία του στην Κηφισιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον χειρότερο

εφιάλτη. Τέσσερις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και ήταν οπλισμένοι με όπλα και μαχαίρια, του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια τον ακινητοποίησαν.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι παραβιάζοντας μία μπαλκονόπορτα και αμέσως είχαν αρχίσει να αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ότι άλλο πολύτιμο έβρισκαν. Μόλις, όμως, αντιλήφθηκαν πως επέστρεψε ο ιδιοκτήτης, του έστησαν καρτέρι και του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια, αφού ξήλωσαν μία τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση, άδειασαν και τις τσέπες του θύματος τους, πήραν τα χρήματα που είχε πάνω του, καθώς και τα κλειδιά του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου του μάρκας AUDI, το οποίο αφού φόρτωσαν με τα κλοπιμαία, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την καινούρια αδίστακτη συμμορία που χτυπάει στις βόρειες περιοχές της Αττικής και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κακοποιούν τις γυναίκες θύματά τους.

Original article: Νύχτα τρόμου για τον εργολάβο Στέργιο Γαντζούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα