Ο Φ.ΟΛΑΝΤ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ

Το περιοδικό Closer, που αποκάλυψε τις ερωτικές παρανομίες του Ολάντ και τη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, δημοσιεύει ένα θέμα με τίτλο «Μάλλον ήρθε το τέλος».

Πιο αναλυτικά, γράφει ότι ο 59χρονος Ολάντ, που δεν έχει ανεβεί ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας με καμία από τις συντρόφους του, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την 41χρονη Γκαγιέ, με την οποία διατηρούσε δεσμό τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, η σχέση αυτή του «κόστισε» την Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία έφυγε κακήν κακώς από το Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων.

Σύμφωνα

με το ίδιο δημοσίευμα του περιοδικού, ο Ολάντ επέστρεψε στην Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τη γυναίκα με την οποία πέρασε περισσότερα από 20 χρόνια και με την οποία έγινε τέσσερις φορές πατέρας. Μάλιστα οι δυο τους είχαν κρατήσει καλές σχέσεις, ενώ η Σεγκολέν ήταν εκείνη που του είχε συστήσει την άλλοτε πρώτη κυρία, Βαλερί Τριερβελέρ!

“Είναι όλο χαμόγελα και νιώθει ελεύθερος μετά το οριστικό τέλος της σχέσης του με την Τριερβελέρ” γράφει το περιοδικό, ενώ παράλληλα σημειώνει πως η Ζουλί Γκαγιέ δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένη στο πώς θα προωθήσει την καριέρα της .

Original article: Ο Φ.ΟΛΑΝΤ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα