Μόνη η Ζωή στις εκλογές – “Εγκληματίας” η Δούρου, υπέρ των καταλήψεων για το Μακεδονικό

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα κατέβει ανεξάρτητα και αυτόνομα στις εκλογές. Οι παλιές συνταγές δεν μας αφορούν. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε πολίτες και άτομα που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να αλλάξουν τη χώρα», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«H δική μας αντίληψη δεν είναι ότι θα κάνουμε οτιδήποτε για

να μπούμε στη Βουλή. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι ότι αποφασίζουν οι πολίτες και κάθε πολίτης έχει την ίδια δύναμη. Εμείς του προτείνουμε μία καθαρή, δημοκρατική, ανατρεπτική λύση. Το σύνθημα μας είναι ότι δεν κοιτάμε ούτε μπροστά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά» σημείωσε.

ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

«Ο κ. Βαρουφάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για πάρα πολλά πράγματα. Στη διαπραγμάτευση δε χρησιμοποίησε τα πορίσματα της επιτροπής αλήθειας του δημοσίου χρέους. Γιατί παραιτήθηκε την επομένη του όχι;», πρόσθεσε.

H κ. Κωνσταντοπούλου απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με πρόσωπα που υπέγραψαν μνημόνια ενώ χαρακτήρισε «εγκληματία» τη Ρένα Δούρου σχολιάζοντας πως «πρέπει να ελεγχθεί και για τη Μάνδρα και για το Μάτι».

Αναφερόμενη στις καταλήψεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε:«Καμαρώνω τα παιδία που αντιδρούν σε μία συμφωνία προδοσίας. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ανιστόρητη «που εκχωρεί κομμάτι της ιστορίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα