Super League: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 – ΠΑΣ – ΟΦΗ 1-1- ΑΕΛ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-2

Δύο ισοπαλίες και μια νίκη ήταν τα αποτελέσματα των αγώνων της Super League στους αγώνες του Σαββάτου – 12η αγωνιστική:

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Έκπληξη στη Ριζούπολη, καθώς ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης (με νέο προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ) έβαλε φρένο στον Ατρόμητο, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναγιώτη Τριάδη, ενώ ο Ατρόμητος έφερε το σκορ στα ίσα με τον Κωτσόπουλο στο 39′.

ΑΠΟΛΛΩΝ

ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τέννες): Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54′ Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές. Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι, Τριάδης (73′ Ντεφεντερίκο), Ελ Χελβέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46′ Μανούσος), Μάντσον (73′ Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64′ Μούγιακιτς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ 1-1

Ο ΟΦΗ μέσα στους «Ζωσιμάδες» πήγε να πάρει μεγάλη νίκη από τον ΠΑΣ, όταν άνοιξε το σκορ με τον Ποτουρίδη στο 54΄, αλλά έχασε την ευκαιρία, όταν στο 84′ ο Κλάους Αθανασιάδης ισοφάρισε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Γιάκος (67′ Μυστακίδης), Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (60′ Κρίζμαν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Βουό, Πλατέλλας (92΄ Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Σάσι (69′ Μιχόγεβιτς), Μεγιάδον (83΄ Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-2

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ, καθώς επικράτησε με 4-2, στη Λάρισα, του Πανιωνίου.Η θεσσαλική ομάδα, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση της, νίκησε δίκαια την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία από το 38ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιλούλη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Νούνιτς (14′, 64′), Μιλοσάβλιεβιτς (53′) και Μπαργκάν (58′), ενώ ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 18ο λεπτό με τον Μασούρα και ο Ντουρμισάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

17.15 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

19.00 Άρης – Παναθηναϊκός

19.30 ΑΕΚ – Ξάνθη

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

19.00 Λαμία – ΠΑΟΚ

19.30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Keywords
Τυχαία Θέματα