Κοτζιάς στηρίζει Γερουλάνο, Δούρου, Νοτοπούλου

«Στηρίζουμε τη Ρένα Δούρου ως υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, τον Παύλο Γερουλάνο για τον δήμο Αθηναίων, την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, είπε μιλώντας σήμερα στην ημερίδα της κίνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

«Η χώρα μας πρέπει σήμερα να διαχωριστεί ανάμεσα σε αυτούς που

είναι δυναμικοί, εργατικοί, ταλαντούχοι και έντιμοι, και σε αυτούς που είναι αεριτζήδες, μαφιόζοι, διαπλοκή και πίνουν το αίμα της χώρας. Οι πρώτοι είναι τα στηρίγματα μιας τοπικής αυτοδιοίκησης και οι δεύτεροι είναι οι αντίπαλοι μας. Οι πρώτοι πρέπει να συνδυαστούν με αυτούς που είναι στο περιθώριο, στην ανεργία. Ανάμεσά τους υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, όπως και ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονται στη μετανάστευση. Ο πιο εύκολος τρόπος για την ανάπτυξη είναι να ξαναμπούν αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες ταλαντούχων ανθρώπων στον παραγωγικό ιστό», ανέφερε ο κ Κοτζιάς.

Χρειάζεται μια στρατηγική αναμόρφωσης της χώρας, μακριά από τακτικισμούς. Χρειάζεται μια αναδιάταξη της δημοκρατικής παράταξης και της κυβέρνησης, γιατί δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνουν μεγάλες μεταρρυθμίσεις στη χώρα χωρίς μια πολιτική έκφραση μιας δημοκρατικής παράταξης, η οποία θα περιλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ή μιας δημοκρατικής παράταξης που θα είναι η σύμμαχος δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που κινείται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο και που δεν έχει πολιτική έκφραση»

Για την Περιφέρεια της Κρήτης το “Πράττω” στηρίζει τον νυν περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τον Κώστα Κατσιμίχα, για τον δήμο Πατρέων τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε υποψηφίους Πομάκους και Αλεβίτες Έλληνες. Η χώρα τούς χρειάζεται όλους», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα