ΜΗΛΟΣ: Πιάστηκαν αλλοδαποί που διέρρηξαν 17 εκκλησίες και ξωκκλήσια

Έτοιμοι για όλα, φαίνεται πως ήταν δυο αλλοδαποί που διέρρηξαν από την αρχή του έτους ως την περασμένη Κυριακή 17 εκκλησίες και ξωκκλήσια στη Μήλο, με τη βοήθεια μιας γυναίκας συνεργού τους, καθώς κυκλοφορούσαν στο νησί οπλισμένοι σαν αστακοί!

Οι ιερόσυλοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών μετά από αξιολόγηση στοιχείων και συνελήφθησαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Στα Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν

και κατασχέθηκαν, βρέθηκαν ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι με λάμα 12 εκατοστών, δυο ζευγάρια γάντια, κουκούλα «fullface», σκούφος, λοστοί, πριόνια, σφυριά, κόφτες, ηλεκτρικό τρυπάνι και τροχός, 60 κλειδιά διαφόρων μεγεθών και διαμορφωμένα ελάσματα διανοίξεως κλειδαριών και 75,60 ευρώ σε κέρματα.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, οι δύο αλλοδαποί παραδέχθηκαν τις 15 τετελεσμένες κλοπές και δυο απόπειρες τις οποίες διέπραξαν σε εκκλησίες με στόχο τα παγκάρια και τον ρόλο της συνεργού τους που δεν έχει συλληφθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές από κοινού και οπλοκατοχή και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα