Μια γκαζόζα στον Φωκά! Ο Π.Καμμένος αποκαλύπτει τη νέα πολιτική του απέναντι στον Α.Τσίπρα

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Π.Καμμένος είπε πως «εγώ είπα στον βουλευτή μου (σ.σ. Φωκά) να πάει για γκαζόζα. Για να καταλάβουν τι θα πει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ»!

Ο κ. Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής

το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ” και μένω με τρεις υπουργούς».

Παράλληλα έστειλε μήνυμα πως «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο. Θα ξαναπάμε για γκαζόζα».

Οι περίεργες ιδέες στελεχών ΣΥΡΙΖΑ

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μίλησε και για τις διαφωνίες που κατά καιρούς εξέφραζαν οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος. Οι ΑΝΕΛ περιόριζαν «τις περίεργες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ». Χαρακτηριστικό παράδειγμα είπε ήταν μια απόφαση που του ήρθε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του αναπληρωτή υπουργού «πως τον έλεγαν, Ήμερο;» (εννοούσε τον Κώστα Ήσυχο) να ονομάσουμε στρατόπεδο στη Μακεδονία «στρατόπεδο Σαράφη». Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα διέλυε το στράτευμα. Μετά έρχονταν διάφοροι ΣΥΡΙΖΑιοι για να περάσουν νομοσχέδια για τους στρατιώτες που δεν θέλουν να φέρουν όπλα, τους αρνητές».

ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.ΚΟΤΖΙΑ

Για τον κ Κοτζιά είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος. “Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη”, ανέφερε.

Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα και αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι. “Ό,τι και να γινόταν θα πέρναγε το βόρεια Μακεδονία”.

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Από τους 151 βουλευτές δεν ανήκουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ οι: Σπύρος Δανέλλης, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης. Ενώ δύο ακόμη, οι κκ Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις είναι μέλη της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση έχει μεν την εμπιστοσύνη της Βουλής, όμως ήδη τα νομοσχέδια… βραχυκυκλώνουν, καθώς οι κοινοβουλευτικές ομάδες της αντιπολίτευσης τα καταψηφίζουν και επομένως αναγκαστικά οδηγούμαστε σε ονομαστικές ψηφοφορίες για να μπορέσει η κυβέρνηση να νομοθετήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα