Κρίσιμες ώρες για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη – Πυροβολήθηκε από τους ληστές στο σπίτι του

18:14 2/4/2018 - Πηγή: BankWars

Ένας από τους γνωστούς επιχειρηματίες της Κηφισιάς στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών και έντονο κοινωνικό προφίλ είναι ο 52χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς από σήμερα το πρωί, όταν τον πυροβόλησαν οι κουκουλοφόροι – εισβολείς στο σπίτι του.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη, πρόεδρο της εταιρείας Light Partners με καταγωγή από την Άνδρο. Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο.

Η σύζυγος του επιχειρηματία, εμφανώς σοκαρισμένη, απευθύνθηκε στους

δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νοσοκομείο ”Γ. Γεννηματάς”. «Προσευχηθείτε για τον άντρα μου, ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά», ήταν τα λόγια της.

Ο επιχειρηματίας έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γιατροί αφαίρεσαν το ένα του νεφρό ενώ έχουν διαπιστώσει και σοβαρά προβλήματα σε δύο σπονδύλους. Να σημειωθεί ότι εισήλθε στο νοσοκομείο με τραύματα σε πολλά εσωτερικά όργανα κι έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος. Έφερε επίσης θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ της εταιρείας της εταιρείας Light Partners, στο πελατολόγιο της ανήκουν μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, τράπεζες.

Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που ποτέ δεν συνήθιζε να προκαλεί παρά την οικονομική του επιφάνεια.

Ληστές πυροβόλησαν ιδιοκτήτη σπιτιού στην Κηφισιά που τους αντιστάθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα