ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Σχέδιο για πληρωμή μόνο τόκων για 5 χρόνια και επέκταση του στεγαστικού στα 50 χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΕΑ, οι τράπεζες, μπροστά στο αδιέξοδο των κόκκινων δανείων που οδηγεί χιλιάδες δανειολήπτες να προσφεύγουν στην “προστασία” του Νόμου Κατσέλη και εν όψει απελευθέρωσης πλειστηριασμών, ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά νέα προιόντα με πολύ ευνοικές ρυθμίσεις αποπληρωμής.

Μεταξύ αυτών, η πληρωμή για 5 χρόνια μόνο των τόκων των δανείων και η αύξηση της διάρκειας των στεγαστικών δανείων στα 50 ή και τα 60 χρόνια!

Τις

80.000 προσεγγίζουν οι αιτήσεις δανειοληπτών για ένταξη στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, δημιουργώντας συνωστισμό στα Ειρηνοδικεία, που δίνουν ημερομηνία εκδίκασης ακόμη και το 2025!

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή», ο αριθμός έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τις αρχές της χρονιάς, όταν το αντίστοιχο νούμερο δεν ξεπερνούσε τις 35.000 και αυξάνεται γεωμετρικά καθώς η ανεργία διογκώνεται, παρά τις ρυθμίσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι τράπεζες και οι οποίες ξεπερνούν τις 800.000.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε πρόσφατη ημερίδα από τον λέκτορα στη Νομική Αθηνών κ. Ιάκωβο Βενιέρη, οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα από τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, φθάνουν τις 7.600.

Το 35% εξ αυτών είναι απορριπτικές, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 65% έχει γίνει αποδεκτό και παραπέμπεται προς εκδίκαση.

Original article: ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Σχέδιο για πληρωμή μόνο τόκων για 5 χρόνια και επέκταση του στεγαστικού στα 50 χρόνια!.

Keywords
Τυχαία Θέματα