Η.Κασιδιάρης – Ε.Ζαρούλια: Αχτύπητο δίδυμο – Το χαστούκι στην Κανέλη, ο Εμβέρ Χόντζα και …ο απόπατος

Για βρώμικο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο η Ελένη Ζαρούλια και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή τους το βράδυ της Πέμπτης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις. Για την βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους δημοσιογράφους ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδέχτηκε ότι ήταν «λάθος» η αντίδρασή του «αλλά ελάτε στη θέση

μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου και μου είπε ότι περιμένει η αστυνομία να με πάρει… Μου καταλογίζουν το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη και γι’ αυτό με θεωρούν εγκληματία», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Σιγά το χαστούκι» απάντησε η Ελένη Ζαρούλια.

Η Ελένη Ζαρούλια είπε ότι «Συνομιλούμε με Αλβανούς οι οποίοι μας λένε ότι ούτε επί Χότζα δεν γίνονταν αυτά». «Κάνει μπαμ ότι είναι πρόκειται για άδικη δίωξη» πρόσθεσε η ίδια.

Η κυρία Ζαρούλια αναφερόμενη στην προφυλάκιση του συζύγου της, είπε χαρακτηριστικά: «Ο άντρας μου τους ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος», ενώ δήλωσε περήφανη που είναι ο σύντροφός της.

Για την προφυλάκιση του φερόμενου ως «υπαρχηγού» της οργάνωσης, Χρήστου Παππά τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και η Ελένη Ζαρούλια δήλωσαν ότι δεν είναι υπαρχηγός γιατί δεν υπάρχει υπαρχηγός στη Χρυσή Αυγή .

Keywords
Τυχαία Θέματα