“Φρούριο” το κέντρο της Αθήνας – Συγκέντρωση στις 19.00 στο Σύνταγμα – Το ΚΚΕ στο Πάρκο Ελευθερίας

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με σχετική ανακοίνωσή της, απευθύνει «πανεθνική πρόσκληση» σε συγκέντρωση στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Συντάγματος.

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής και η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκεντρώσεις – συλλαλητήρια, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, με θέμα: «Όχι στη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, Όχι στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό

– Ναι στη φιλία – Αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».

Συγκεκριμένα η συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ) και στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία Η.Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας – Κηφισίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα