Φρίκη στο Ιράκ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις υπόπτους για ληστεία και φόνο

19:44 7/4/2015 - Πηγή: BankWars
Φρίκη δίχως τέλος με τους τζιχαντιστές να προχωρούν σε ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα, αποκεφαλίζοντας σε κεντρική πλατεία της Νινευής στο Ιράκ τέσσερις άνδρες ενώ κατέγραφαν την πράξη τους σε βίντεο!

Οι τέσσερις άνδρες θανατώθηκαν σε κοινή θέα, καθώς οι τζιχαντιστές φρόντισαν να τους μεταφέρουν σε κεντρική πλατεία της Νινευής ώστε οι πολίτες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκτέλεση.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αποκεφαλισμός των τεσσάρων ανδρών καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο διοχετεύθηκε στο

Διαδίκτυο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε από το YouTube.

Παρ’όλα αυτά, σύμφωνα με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν σε δημοφιλείς τόπους κοινωνικής δικτύωσης οι ύποπτοι απεικονίζονται γονατισμένοι στο έδαφος με δεμένα τα μάτια τους, ενώ πίσω τους μασκοφόροι διαβάζουν αυτό που εκτιμάται πως είναι η «ετυμηγορία του ισλαμικού δικαστηρίου». Στη συνέχεια, με σπαθιά αποκεφαλίζουν τους άνδρες, ενώ έπειτα οι σοροί τους στοιβάζονται σε ένα φορτηγό και μεταφέρονται σε άγνωστη τοποθεσία.

Όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Νινευή ήταν η πρώτη πόλη που «έπεσε» στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι κυριαρχούν στην περιοχή.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια επιβολής του δικού τους νόμου, οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους έχουν προχωρήσει σε δεκάδες εγκλήματα τιμωρώντας με δημόσιες εκτελέσεις υπόπτους για διάφορα αδικήματα, ενώ δεκάδες είναι τα θύματα βιασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα