«Λάτρης»… της Ζωής και ο Μουρμούρας;

17:57 7/4/2015 - Πηγή: BankWars

Μαθαίνουμε ότι στην φιέστα που έχει στήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή σχετικά με τον λογιστικό έλεγχο, έχουν περάσει πολλοί, σχετικοί και άσχετοι κι έχουν πει σημαντικές… σοφιστείες.

Ο καθείς το μακρύ του και το κοντό του για μια αστεία υπόθεση την οποία δημιούργησε η Πρόεδρος της Βουλής και… συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ

και στηρίζουν βεβαίως οι… αριστεροί βουλευτές. Για να φανταστείτε τη σοβαρότητα της υπόθεσης μέχρι και ο Βαρουφάκης πήγε και εξαπέλυσε επίθεση στη Ζωή (της Βουλής, όχι την… άτιμη ζωή) για την πρωτοβουλία της που αν μη τι άλλο είναι εκτός τόπου και χρόνου και έγινε για λόγους εντυπωσιοθηρίας.

Απ’ ότι μάθαμε, λοιπόν, πήγε και ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Μουρμούρας. Στην ομιλία του ο κ. Μουρμούρας μόνο που δεν έκανε τεμενάδες στην κ. Κωνσταντοπούλου την οποία μάλιστα κάλεσε και… στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ομιλία του έβριθε από κολακευτικά σχόλια για την πρωτοβουλία της Προέδρου, παρά το γεγονός ότι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ το σύνολο των κομμάτων ούτε καν ασχολούνται. Προς τι λοιπόν ο κ. Μουρμούρας, αυτός που ευεργετήθηκε όσο λίγοι από τον Αντώνη Σαμαρά, πήγε και νομιμοποίησε με την ομιλία του το αίσχος της Ζωής; Κι όχι μόνο αυτό αλλά αποθέωσε και την Πρόεδρο η οποία είναι «κόκκινο πανί» για τη Νέα Δημοκρατία;

Πώς λέγεται η συμπεριφορά αυτή; Δημόσιες σχέσεις; Να τα έχουμε καλά με την κυβέρνηση και τη βασίλισσα Ζωή;

Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει πολλές… μουρμούρες ο κ. Μουρμούρας με αυτή του την πρωτοβουλία.
Κάποιοι οφείλουν να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, ειδικά αν όλα όσα έχουν πετύχει τα οφείλουν στον κ. Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα