ΕΘΝΟΣ: Φεύγει ο Σαββίδης; Μένει στα χέρια του Δ.Μάρη

Οριστικό θεωρείται πλέον το «διαζύγιο» Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έκλεισε και τυπικά, αφού η ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» πέρασε στον Δημήτρη Μάρη.

Βεβαίως αυτό είναι το μείζον σε αυτήν τη φάση… Κι αυτό διότι από ‘δω και πέρα.. θα ακολουθήσει αναδιάρθρωση στον όμιλο με ό,τι συνεπάγεται αυτό και ειδικότερα απολύσεις και περικοπές.
Το ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο Νίκος Πεφάνης που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου.
Μέχρι σήμερα στην «ταυτότητα»

ως ιδιοκτήτρια εταιρεία της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ εμφανίζεται η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη Dimera Εκδοτική ΑΕ, ενώ ο Δημήτρης Μάρης είναι ο εκδότης του φύλλου.

Το τελευταίο διάστημα Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μάρης βρίσκονταν σε συνεχείς συζητήσεις σχετικά με τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας τους. Η πλευρά Σαββίδη δεν έκρυβε τη δυσφορία της σχετικά με ορισμένες επιχειρηματικές επιλογές του Δημήτρη Μάρη που είχαν αντίκτυπο στην “γραμμή” της εφημερίδας αλλά και για τα “μέτωπα” που είχε ανοίξει.

Εκείνο που έμενε ήταν να διευθετηθεί οικονομικά η διαφορά προκειμένου να κρατήσει η πλευρά Μάρη την εφημερίδα. Κάτι το οποίο φαίνεται ότι συνέβη τα τελευταία 24ωρα, αν και καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν το πρωί του Σαββάτου ότι σε τόσο μεγάλα μιντιακά “ντιλ” καλό είναι να περιμένει κανείς “να πέσουν και οι υπογραφές”.

Έτσι ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του Αρτούρ Νταβιντιάν και Εντ Χαλ μπορούν απερίσπαστοι να ασχοληθούν, πλέον, με το “πετράδι του στέμματος” των μιντιακών επιχειρήσεών του ομογενούς επιχειρηματία που είναι το “Epsilon TV”. Το κανάλι στελεχώνεται και αναμένεται να εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ: www.anatropinews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα