Έντονη δυσαρέσκεια Τόσκα για τις επιδόσεις της Αστυνομίας

15:15 1/3/2018 - Πηγή: BankWars

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις επιδόσεις της Αστυνομίας φέρεται να εξέφρασε ο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στον απόηχο όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και περιφέρεια, με τις επιθέσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών σε ένδειξη αλληλεγγύης στον κρατούμενο, Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός μίλησε σε αστυνομικούς όλων των βαθμίδων που είχαν συγκεντρωθεί

στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ ζητώντας τους να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους στην αστυνόμευση του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τόσκας φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητά σας ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση των τελευταίων περιστατικών. Λάθη κάνουν μόνο όσοι εργάζονται. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη ωστόσο και η αδιαφορία ελέγχονται».

«Πρέπει να έχετε ξεκάθαρες εντολές κι αν δεν έχετε, θα πρέπει να ελέγχονται και αυτοί που σας τις δίνουν», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Έτσι, από αύριο, τίθεται σε εφαρμογή νέο επιχειρησιακό σχέδιο από αύριο, με πεζές περιπολίες σε εμπορικούς δρόμους και πλατείες, τόσο ένστολων όσο και αστυνομικών με πολιτικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η χώρα είναι πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή και η αστυνομία οφείλει να δίνει το αίσθημα ασφάλειας τόσο στους πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα