ΔΗΜΑΡ: Χαμός στην Κεντρική Επιτροπή για την προοπτική συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

“Σύγκρουση” μεταξύ των Φώτη Κουβέλη – Σπύρου Λυκούδη υπήρξε στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με βασικό θέμα συζήτησης την προοπτική συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Το κλίμα στην Αγ. Κωνσταντίνου είναι κακό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο γραμματέας του κόμματος καταψήφισε τις πολιτικές θέσεις για το επικείμενο 2ο συνέδριό του διαφωνώντας ριζικά με το περιεχόμενό τους αλλά και με τη συνολική πολιτική γραμμή

του.

Το λευκό του κυρίου Λυκούδη επισημοποίησε τη ρήξη με το Φώτη Κουβέλη ενώ αμφιβολίες εκφράζονται για το αν ο ο κ. Λυκούδης θα επιδιώξει να είναι εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα του γραμματέα.

Κριτική άσκησαν στον κ. Λυκούδη οι σύντροφοι του οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως αποδομεί την πολιτική του προέδρου του κόμματος, ενώ κατηγορήθηκαν και οι συμμετέχοντες στην κίνηση των «58».

Μέλη της ΔΗΜΑΡ (που μειοψηφούν) ζήτησαν με κείμενό τους να ξεκινήσει ο διάλογος με την πρωτοβουλία των 58 για την Κεντροαριστερά, ενώ άλλα μέλη του κόμματος με δεύτερο κείμενο αξίωσαν από την ΔΗΜΑΡ να μην αρνείται τον διάλογο για την συγκρότηση του προοδευτικού πόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα