Διαβάστε τις σημερινές πρώτες σελίδες των εφημερίδων

09:41 4/2/2014 - Πηγή: BankWars

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πως, που, πότε»

Η εφημερίδα επισημαίνει «Δημόσιο: Προσλήψεις (διοικητικών, τεχνικών, οδηγών, μαγείρων, βρεφοκόμων), σε όλη τη χώρα. Ευκαιρίες σε ιδιωτ. Εταιρίες. Τι ειδικότητες ζητούν στο εξωτερικών. Το πιο πλήρες ένθετο για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν».

ΕΘΝΟΣ: «Εαρινή συμφωνία για δάνειο-μεταρρυθμίσεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι «σχέδιο συμφωνίας, για τη χορήγηση ενός πακέτου χρηματοδότησης χωρίς Μνημόνιο, αλλά με την υποχρέωση υλοποίησης συγκεκριμένων

μεταρρυθμίσεων, βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Βερολίνου, Βρυξελλών και Αθήνας. Στόχος να ληφθεί τελική απόφαση στο Eurogroup της 5ης Μαΐου»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Λεφτά υπάρχουν αλλά δεν τα … ζητάνε!»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «πλούσιες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία και η Δανία, αλλά και χειμαζόμενες από την κρίση, όπως η Ιρλανδία, η Ισπανία και η Ιταλία, πήραν δεκάδες εκατομμύρια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση για την οικονομική ενίσχυση απολυμένων, ενώ η Ελλάδα, που οι κυβερνήσεις της υπέβαλαν μόνο μία αίτηση σε… επτά χρόνια, έλαβε μόλις 2,9 εκατ. ευρώ».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Προέβλεψε το σεισμό της Κεφαλονιάς!»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «η Θεωρία του Ηλία Τσιάπα από τις 27 Ιανουαρίου είχε προειδοποιήσει για επερχόμενο χτύπημα του Εγκέλαδου στις 4 Φεβρουαρίου».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «3 νέα πακέτα για 2.670 θέσεις σε Παιδεία, ΕΛ.ΑΣ., ΥΠΑ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «2.100 καθηγητές Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν άνεργοι, εκπαιδευτικοί κάτω των 30 ετών και μακροχρόνια άνεργοι μεγάλης ηλικίας. 500 ειδικοί φρουροί για φύλαξη δικαστικών κτιρίων και σωφρονιστικών ιδρυμάτων. 70 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ».

ΕΣΤΙΑ: «Αυγό του Κολόμβου στην φορολογία»

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι πολίτες είναι σήμερα ανάστατοι όχι μόνο για την υπερφορολόγηση που υφίστανται, αλλά και για την γραφειοκρατική ταλαιπωρία στην οποία υπόκεινται. Κανονικά, η χρήσις των διαδικτυακών υπηρεσιών θα έπρεπε να έχει οδηγήσει σε εντυπωσιακή απλούστευση των φορολογικών διαδικασιών».

Η ΑΥΓΗ: «Συναγερμός για την Κεφαλλονιά»

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι σεισμολόγοι δεν αποκλείουν ισχυρότερο σεισμό. Καλούν τους κατοίκους να μην μπουν στα σπίτια πριν από τους επανελέγχους. Κομμένο στα δύο το νησί, δεν πιάνουν τα πλοία στο Ληξούρι, δυσχερής η πρόσβαση από ξηράς. Δέκα μέρες μετά θυμήθηκε η κυβέρνηση να αναζητήσει κονδύλια του ΕΣΠΑ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Στο έλεος της μοίρας τους- Ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι « αντιμέτωποι με την ανελέητη ασθένεια κι ένα ανελέητο κράτος, που τους στερεί τη δυνατότητα να παλέψουν για τη ζωή τους, τρέχουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν φάρμακα και χρήματα για τις εξετάσεις τους. Μοναδικοί σύμμαχοί τους, η αυτοθυσία και η φαντασία γιατρών και προσωπικού του ΕΣΥ και ένα τεράστιο δίκτυο αλληλεγγύης, με περισσότερα από 30 κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Αγωνία για την Κεφαλονιά»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «έντονη ανησυχία προκαλείς τους επιστήμονες η εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην Κεφαλονιά. Ο χθεσινός ισχυρός σεισμός των 5,7 Ρίχτερ επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις περί «διεύρυνσης της σεισμογόνου περιοχής και πλέον το ενδεχόμενο ενός ακόμα ισχυρότερου σεισμού σε κάποιο από τα ρήγματα της περιοχής δείχνει υπολογίσιμο».

Ο ΛΟΓΟΣ: «Επιδόματα και στον Άδη»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «μέσω του συστήματος «Αριάδνη» του υπουργείου Εργασίας προέκυψε από τη διασταύρωση των στοιχείων με τα ασφαλιστικά ταμεία ότι καταβάλλονταν προνοιακά επιδόματα σε 1.343 θανόντες».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Να βγει ισχυρός ο λαός με ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής χτες, παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος για τη μάχη των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και τους υποψηφίους που στηρίζει το ΚΚΕ στις περιφέρειες και σε βασικούς δήμους».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ο μεγάλος φόβος- Κεφαλονιά 5,7 ρίχτερ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «γενική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού σήμανε χθες έπειτα από τη νέα ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κεφαλονιά, ενώ με την αποτίμηση των ζημιών θα επιδιωχθεί ειδική οικονομική στήριξη από τα ευρωπαϊκά ταμεία».

Kontranews: «Ψυχορραγεί το Ληξούρι φοβούνται για νέο μεγάλο σεισμό οι Κεφαλονίτες»

Η εφημερίδα γράφει ότι «εικόνες βιβλικής καταστροφής. Το Ληξούρι ψυχορραγεί. Στον πρώτο σεισμό άντεξε αλλά στον δεύτερο «λύγισε». Τώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ραγδαίες εξελίξεις»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «θετικά αντιμετωπίζει η Αθήνα το ενδεχόμενο νέου πακέτου στήριξης, χωρίς δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα. Στο περιθώριο μπαίνει η τρόικα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες η Ευρωζώνη. Πρόταση για μείωση του χρέους χωρίς καθαρό «κούρεμα» ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Γερμανικά σενάρια στήριξης με δεσμεύσεις παρεμβάσεων»

Η εφημερίδα γράφει ότι «αλλάζουν την ατζέντα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα τα σενάρια του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών για το νέο δάνειο προς την Ελλάδα και τους όρους που θα το συνοδεύουν, με εμφανή την προσπάθεια Ελλάδας και Γερμανίας να «φύγει» από τη νέα συμφωνία ο όρος «μνημόνιο»».

ΚΕΡΔΟΣ: «Ένα νέο χρηματιστήριο για ζημιογόνες εταιρείες»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ανοίγουν οι πύλες της κεφαλαιαγοράς ακόμη και για… ζημιογόνες εταιρείες. Το ΧΑ αποφάσισε τη δημιουργία νέας αγοράς, της ΕΝ.Α./ΣΤΕΠ, η οποία έχει πολύ… «χαλαρούς» όρους εισαγωγής, με σκοπό και μόνο οι εταιρείες να δουν και πάλι ως πηγή χρηματοδότησης των επιχειρηματικών τους σχεδίων το Χρηματιστήριο».

Original article: Διαβάστε τις σημερινές πρώτες σελίδες των εφημερίδων.

Keywords
σελιδες, ελευθερη ωρα, το νησι, η εφημεριδα, τα νεα, δημοκρατια, μνημονιο, αθηνα, μαΐου, ελευθεροτυπια, ελλαδα, ωρα, νέα, ΑΣΕΠ, εστια, αυγη, εφημεριδα, φαρμακεια, καθημερινη, σεισμος, επιδοματα, ριζοσπαστησ, ΚΚΕ, ημερησια, τροικα, κουρεμα, ναυτεμπορικη, κερδοσ, original, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, χρηματιστηριο, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, νεα κυβερνηση, σεισμος τωρα, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, μνημονιο 3, φορολογια 2013, σχεδιο αθηνα, ιταλια εκλογες, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ειδικοι φρουροι, χωρες, αιτηση, αυγη, γερμανια, δανια, ιρλανδια, ισπανια, ιταλια, καθημερινη, κεφαλονια, ληξουρι, ναυτεμπορικη, νησι, ωρα, ελεος, ασφαλιστικα ταμεια, ατζεντα, βρισκεται, δανειο, δευτερο, δυνατοτητα, δειχνει, δικτυο, δονηση, εξετασεις, εξελιξη, επρεπε, επτα, ετων, εφημεριδα, ζωη, θεσεις εργασιας, θεωρια, κυβερνηση, μειωση, ορος, πηγη, πλοια, προσληψεις, πυλες, σπιτια, ταλαιπωρια, ισχυρος, φαντασια, φαρμακα, φοβος, φροντιστηριο, δικαιωμα, χωρα, ριχτερ, θεσεις, ξεπλυμα
Τυχαία Θέματα