Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ: Στα 5,4 εκατ. ευρώ τα προ φόρων κέρδη το α΄ εξάμηνο

Στα 5,4 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν το α΄ εξάμηνο του 2012 τα προ φόρων κέρδη της Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, μετά την κατά 92% αύξηση των συνολικών κερδών εκμετάλλευσης όλων των ασφαλιστικών κλάδων της ασφαλιστικής εταιρίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αύξηση των κερδών, όπως τόνισε η διοίκηση της εταιρίας σε πρόσφατη συνέντευξη στελεχών της, αποτελεί εχέγγυο υγιούς ανάπτυξης της εταιρίας και ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την κεφαλαιακή της επάρκεια εν όψει μάλιστα εφαρμογής των νέων αυστηρότερων κανόνων φερεγγυότητας (Solvency II).

Στο εξάμηνο αυτό, η εταιρία

κατέβαλε στους πελάτες της για ασφαλιστικές αποζημιώσεις το ποσό των 26,6 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 5%, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας για άμεση πληρωμή των αποζημιώσεων.

σχετικά άρθραIntracom: Στον… πάγο το deal με τους ΚινέζουςΠληθαίνουν τα λουκέτα στις ελληνικές ναυτιλιακέςΠως η ΜΕΤΚΑ “κέρδισε” τους ΆραβεςMIG: Αγορά μετοχών από τον κ. Ανδρέα ΒγενόπουλοΑπεργούν οι εργαζόμενοι της NutriartΣτο άρθρο 99 η CivitasΕΦΕΤ: Την άμεση ανάκληση/απόσυρση απο τα Jumbo κουπών για καφέSony: Πιθανή υποβάθμιση από Moody’sEKTAKTO: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ VODAFONESharp: “Κόβει” 5.000 θέσεις εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα