ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Με χρεοκοπία την απειλούν και πάλι τα “κοράκια” των hedge funds

Με μια νέα…τραγωδία βρίσκεται αντιμέτωπη η Αργεντινή, μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ στη Βραζιλία, αυτή τη φορά στο οικονομικό μέτωπο.

Οι απειλές των hedge funds κατά της Αργεντινής, δεν έχουν τέλος. Το Aurelius Capital Management, προειδοποίησε ότι η Αργεντινή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία στις 30 Ιουλίου εφόσον δεν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις.

Την

Παρασκευή εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Αργεντινής και των hedge funds συναντήθηκαν ξεχωριστά την Παρασκευή με τον ειδικό μεσολαβητή για το χρέος,

«Το Aurelius, μαζί με τους άλλους ενάγοντες, έχει κάνει ότι μπορεί για να διαπραγματευτεί με την κυβέρνηση της Αργεντινής, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα», όπως αναφέρει το fund σε ανακοίνωση του.

«Οι αξιωματούχοι της Αργεντινής αρνούνται να συναντηθούν μαζί μας ή να διαπραγματευτούν έμμεσα με μας. Δυστυχώς, η προσέγγιση αυτή θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και τις τύχες του λαού της Αργεντινής», προειδοποιεί το fund.

Η τελευταία συνάντηση μεταξύ της Αργεντινής και των hedge funds έγινε την Παρασκευή και έκτοτε, δεν υπάρχει ενημέρωση για νέα συνάντηση των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα