Αποκλειστικές συζητήσεις Currys με την ΔΕΗ για την πώληση της Κωτσόβολος

Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την ΔΕΗ, φαίνεται ότι βρίσκεται για την αγορά της Κωτσόβολος, ο βρετανικός μητρικός όμιλος της αλυσίδας, Curry’s. σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Πηγές κοντά στη ΔΕΗ επιβεβαιώνουν τις αποκλειστικές συζητήσεις, ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της Επιχείρησης.

Αν οι διαπραγματεύσεις τελεσφορήσουν τότε η αλυσίδα

Κωτσόβολος περνά στη ΔΕΗ.

Eνδιαφέρον για την αγορά της Κωτσόβολος έχει εκδηλώσει επίσημα ο όμιλος Quest ενώ μη δεσμευτική προσφορά φέρεται ότι έχει καταθέσει και κοινοπρακτικό σχήμα με επικεφαλής τον όμιλο Μαρινάκη. Για την πρόσφατη προσφορά της Quest μίλησε, στο περιθώριο της εκδήλωσης των εγκαινιων του κέντρου διαλογής της ACS στο Αιγάλεω ο Πρόεδρος του ομιλου Θεόδωρος Φέσσας, τονίζοντας ότι από πλευράς Quest έγινε η καλύτερη δυνατή προσφορά.

Υπενθυμίζεται πως στην έως τώρα διαδικασία, την οποία οργανώνει ως σύμβουλος η Citi, οι ενδιαφερόμενοι είχαν πρόσβαση μέσω VDR σε οικονομικά δεδομένα της Κωτσόβολος. Μετά την κατάθεση των οικονομικών προσφορών, η Curry’s εισήλθε σε διαδικασία αξιολόγησης τους και κατά τα φαινόμενα επέλεξε ως καλύτερη προσφορά εκείνη της ΔΕΗ.

Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει οικονομικό και νομικό due diligence για την πώληση της Κωτσόβολος.

Keywords
Αναζητήσεις
apokleistikes-syzitiseis-currys-me-tin-dei-gia-tin-polisi-tis-kotsovolos.htm
Τυχαία Θέματα