Αυτός είναι ο αδελφός που ζητά να εκτελεστεί η αδελφή του γιατί έγινε Χριστιανή

06:59 6/6/2014 - Πηγή: BankWars

Ο αδερφός της Μέριαμ Ιμπραήμ, της 27 χρονης Σουδανής που αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου γιατί είναι χριστιανή, δηλώνει στο CNN ότι «πρέπει να εκτελεστεί»!

«Ή θα μετανοιώσει και θα επιστρέψει στην ισλαμική πίστη και στην αγκαλιά της οικογένειάς της, ή θα αρνηθεί. Αν το αρνηθεί, τότε θα πρέπει να εκτελεστεί», δήλωσε.

Η γυναίκα που καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού, κατηγορείται ότι παντρεύτηκε Χριστιανό, γεγονός που βάσει της σαρίας θεωρείται «μοιχεία», η οποία τιμωρείται με 100 μαστιγώσεις.

Παρότι

είναι γεννημένη από πατέρα Μουσουλμάνο και μητέρα Χριστιανή η 27χρονη, κρίνεται ένοχη επειδή δε θέλει να απαρνηθεί τον Χριστιανισμό.

Η 27χρονηπου γέννησε το δεύτερό της παιδί αλυσοδεμένη στη φυλακή, καταδικάστηκε στο Χαρτούμ για «αποστασία» και παραμένει φυλακισμένη, περιμένοντας να εκτελεστεί η θανατική ποινή. Την ίδια ώρα ο σύζυγός της και διάφορες οργανώσεις στον κόσμο προσπαθούν να σταματήσουν την κυβέρνηση του Σουδάν από το να εφαρμώσει μια τέτοια απόφαση, χωρίς μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.

Προ ημερών, αξιωματούχος είχε δηλώσει ότι η 27 χρονη θα αφεθεί ελεύθερη, κάτι όμως που δεν έγινε.

Original article: Αυτός είναι ο αδελφός που ζητά να εκτελεστεί η αδελφή του γιατί έγινε Χριστιανή.

Keywords
Τυχαία Θέματα