Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο λαός νίκησε – Συνεχίζουμε τον αγώνα – Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη, τη νίκη του λαού, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Μας δώσατε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τη χώρα και να ξεμπερδεύουμε με το χθες, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να

πεθάνει. Η εντολή που μας έδωσε ο λαός είναι ξεκάθαρη. Να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαφθοράς και της φαυλότητας.

Η ελληνική σημαία κυματίζει σε όλες τις πλατείες της Ευρώπης, ανέφερε ο κ Τσίπρας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για μια ολόκληρη τετραετία πρόσθεσε, ευχαριστώντας τους νέους και τις νέες για τον αγώνα που έδωσαν.

Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Σηκώνουμε τη σημαία της εντιμότητας. Σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά για τα λαϊκά στρώματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε θερμά τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνας, καθώς και τους Οικολόγους Πράσινους. Από αύριο, μαζί με τον Πάνο τον Καμμένο, συνεχίζουμε τον αγώνα, τόνισε ο θριαμβευτής των εκλογών.

Νωρίτερα εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, επευφημιών από πλήθος παρευρισκομένων φίλων του κόμματος, και χειραψιών μαζί τους, αποχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα