To ACTION 24 τώρα και στη Νέα Υόρκη

01:06 5/2/2015 - Πηγή: BankWars

“Briefing”, “Evening Report ” & “Sports Sunday” είναι οι τρεις επιτυχημένες εκπομπές του Action 24 που οι Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω του New Greek TV. Πρόκειται για τη νέα συνεργασία του ACTION 24 με το γνωστό Αμερικάνικο τηλεοπτικό σταθμό, που εκπέμπει στη Νέα Υόρκη από το

κανάλι 545 της τηλεοπτικής πλατφόρμας Time Warner Cable. Πρόεδρος του New Greek TV είναι η γνωστή παρουσιάστρια Γιάννα Νταρίλη.

Οι τρεις εκπομπές του Action 24 έρχονται να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν το ενημερωτικό και αθλητικό πρόγραμμα του συνδρομητικού αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού, συμβάλλοντας στην ενημέρωση της ομογένειας, μέσω της αμεσότητας στην πληροφόρηση σχετικά με τα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Briefing: Μία live δημοσιογραφική σύσκεψη της ισχυρής δημοσιογραφικής ομάδας του Action24, με σχολιασμό όλων των μεγάλων θεμάτων της επικαιρότητας. Συντονίζει ο Γιώργος Λαμπράκος.

Evening Report: O Γιώργος Κουβαράς παρουσιάζει την πολιτική επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της, με ρεπορτάζ και σχόλια από κορυφαίους δημοσιογράφους και αναλυτές (Χ. Κοραή, Μ. Νταλιάνη, Α. Παπαγιαννίδης, Δ. Καιρίδης) και συνεντεύξεις με πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής.

Sports Sunday: O Αντώνης Κατσαρός, παρουσιάζει κάθε Κυριακή όλα τα highlights των αναμετρήσεων των αγώνων της Superleague, με στιγμιότυπα, δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών, κριτική και σχολιασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα