Super League: “Χτύπησε” πάλι στο τέλος ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Ατρόμητο – Όλα τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κέρδισαν, Ατρόμητος και ΑΕΚ έχασαν και έτσι ξεκαθάρισε αρκετά η μάχη στη βαθμολογία της Super League μετά από 11 αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο +6 από τον Ολυμπιακό, στο +5

από τον Ατρόμητο, ενώ έχει αφήσει την ΑΕΚ στην 7η θέση και 12 βαθμούς πίσω του!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο κερδίζοντας χθες την Ξάνθη με 2-0, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι θα το πολεμήσει όσο… πάει. Και το έδειξε απόψε στο Περιστέρι κερδίζοντας τον δεύτερο Ατρόμητο με 1-2.

Η ΑΕΚ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις της και στο Αγρίνιο χάνοντας 2-1, ενώ Παναθηναϊκός και Αρης πήραν πολύ σημαντικά τρίποντα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο Περιστέρι και έμεινε ζωντανός στη μάχη τίτλου, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου, που ηττήθηκε φέτος για πρώτη φορά. Οι Καμαρά και Βούκοβιτς ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών, το γκολ των γηπεδούχων ο Κουλούρης.

Καλύτεροι οι Πειραιώτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του τρομερού φέτος Κουλούρη (43′) κόντρα στη ροή του ματς, αλλά ευτύχησαν να ισοφαρίσουν νωρίς στο β’ μέρος με τον Καμαρά (49′), προτού έρθει ο Βούκοβιτς με κεφλαιά στο 93′ να κάνει την ανατροπή και να υποχρεώσει τους Περιστεριώτες στην πρώτη φετινή τους ήττα.

Για τον Ολυμπιακό ήταν η τρίτη φετινή νίκη του με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και “σήκωσε” όλη την ομάδα του Πέδρό Μαρτίνς, αφού και τα δυο γκολ προήλθαν από τα δικά του πόδια.

Επική ανατροπή του Αρη στην Κρήτη, κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ

Απίθανη ανατροπή και νίκη για τον Άρη στο Ηράκλειο, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χαμζά Γιουνές μέσα σε 79 δευτερόλεπτα. Ο Τυνήσιος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93΄ και 94΄), ανέτρεψε το προβάδισμα που είχε δώσει από το 75΄ στον ΟΦΗ ο συμπατριώτης του, Ισμαϊλ Σασί, και διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ των «κιτρίνων», στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους

Ανάσαναν τα Γιάννενα -Νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού

Ηταν το πρώτο «τρίποντο» για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» μετά από δύο και πλέον μήνες (22 Σεπτεμβρίου η προηγούμενη νίκη επί του Αρη) και τον βοηθά να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, όπου παραμένουν αντίθετα οι Βοιωτοί.

Ο Κροάτης επιθετικός Σάντι Κρίζμαν δεν είχε δικαιώσει ως τώρα την επιλογή των Ηπειρωτών, αλλά απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν εντυπωσιακός και με δύο γκολ (18΄ και 50΄), το δεύτερο με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με 2-0 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 5-1 (15′, 41′ Μακέντα, 58′ Κουρμπέλης, 62′ Ινσούα, 92′ Γιόχανσον – 67′ Σικαμπάλα)Αστέρας – Λάρισα 2-0 (55′ Καλτσάς, 89′ Μανιάς)Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-1 (26′, 51′ Καμαρά – 76′ Σιμόες)ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-0 (47′ Πρίγιοβιτς, 65′ Μαουρίσιο)ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-0 (18′, 50′ Κριζμάν)Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 (43′ Κουλούρης – 49′ Καμαρά, 93′ Βούκοβιτς)ΟΦΗ – Άρης (75′ Σασί – 93′-94′ Γιουνές)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

19:30 Πανιώνιος – Λαμία

Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες):

ΠΑΟΚ 29Ατρόμητος 24Ολυμπιακός 23Παναθηναϊκός 18Αρης 18Ξάνθη 18ΑΕΚ 17Παναιτωλικός 15Πανιώνιος 14Λαμία 11Λάρισα 11ΠΑΣ Γιάννινα 10Αστέρας Τρίπολης 9ΟΦΗ 7Λεβαδειακός 7Απόλλων Σμύρνης 1

Γερό πάτημα ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League -Νίκη 2-0 επί της Ξάνθης

Super League: Πετούσε “φωτιές” ο Παναθηναϊκός – Πάρτι 5-1 με Απόλλωνα Σμύρνης

Super League: Ο Καμαρά “καθάρισε” την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα