OLD ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ: TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ – ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θα δείξουν αν το χθεσινό ήταν «ξέσπασμα» που βρήκε διέξοδο στην αναβάθμιση της οικονομίας ή κάτι περισσότερο. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Σήμερα – αύριο θα κριθεί κατά πόσο το 2012 θα κλείσει πάνω από τις 900 μονάδες…

ΤΕΧΝΙΚΑ, ΣΗΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ, αν ο γενικός δείκτης κλείσει με πειθώ πάνω από τις 880 μονάδες και ο FTSE υψηλότερα των 310 μονάδων.

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ,

ΘΕΛΕΙ συνεχόμενα κλεισίματα υψηλότερα των 238 μονάδων για να εκτιμήσει κανείς ότι αξίζει τώρα να ποντάρει σε ανοδική πορεία. Παραμένει ζητούμενο το τι θα γίνει με τις τράπεζες, ενώ το γεγονός ότι αποτιμούνται με αρνητικά κεφάλαια, και έχουν μπροστά τους αυξήσεις κεφαλαίου, καθόλου ενθαρρυντικό δεν είναι.

Η μετοχή της ALPHA για να «πείσει», χρειάζεται κλεισίματα υψηλότερα των 1,54 ευρώ, της Εθνικής υψηλότερα των 1,45 ευρώ και της Πειραιώς υψηλότερα των 0,36 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ υψηλό 51 μηνών για τον ΟΛΘ , το υψηλό 13 μηνών για το Πλαίσιο, το υψηλό 29 μηνών για τον Σαράντη, (εδώ κάτι ψήνεται άραγε;) το υψηλό 15 μηνών για το Υγεία.

ΟΤΕ: Έστειλε αδιάβαστους τους σορτάκηδες που είδαν τα 5 ευρώ και είπαν πως δεν έχει άλλο.

ΔΕΗ: Αντίστοιχα θα την πατήσουν όσοι παίξουν ανάποδα…

ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ; ΟΙ ΟΙΚΟΙ, από «εχθροί» της χώρας, γίνανε «φίλοι».

ΥΓΕΙΑ… ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Από το 0,25 ευρώ στις αρχές του 2012, ακριβώς στα διπλά σήμερα. Προσοχή χρειάζεται το ΙΑΣΩ, που συγκριτικά με το ΥΓΕΙΑ αλλά και το ΙΑΤΡΙΚΟ, δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα…

Υ.Γ: Θα τα λέμε συχνά…

Ο… OLD ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα