MIG: Πουλάει το Hilton Κύπρου

Σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση του Hilton στην Κύπρο φέρεται να βρίσκεται η MIG.

Σύμφωνα με το κυπριακό INBusinessNews, ο όμιλος επιδιώκει την πώληση του ξενοδοχείου από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ υπογραμμίζεται ότι η όλη διαδικασία ανεστάλλη για ένα διάστημα λόγω των οικονομικών εξελίξεων του Μαρτίου με τις γνωστές αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο.

Στη

συνέχεια, η MIG φέρεται να αναθέρμανε την εκστρατεία εξεύρεσης επενδυτή για πώληση του Hilton Κύπρου, στην οποία μάλιστα συνέτεινε και ο Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA). Ο Οργανισμός έφερε σε επαφή τη MIG με δυνητικό επενδυτή από το Ντουμπάι δίχως όμως να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή η MIG βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές και αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του έτους.

Η τιμή που επιδιώκει να εξασφαλίσει η MIG για πώληση του Hilton ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ, αναφέρει το INBusinessNews επικαλούμενο καλά ενημερωμένες πηγές επί του θέματος. Δεν θεωρείται, όμως, ακατόρθωτο η MIG να πωλήσει το Hilton Κύπρου σε τιμή μεταξύ 50 και 60 εκατ. ευρώ, όπως σημειώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα