Intralot: Νέος διευθύνων σύμβουλος στις ΗΠΑ

Ο Όμιλος Intralot ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. John R. Donahue στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intralot Inc., θυγατρικής του Ομίλου στις ΗΠΑ.

Ο κ. Donahue διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή αγορά τυχερών παιχνιδιών. Συνδυάζει το στρατηγικό του όραμα με εμπειρία στην ανάπτυξη προϊόντων, την εφαρμογή της τεχνολογίας και την ανάπτυξη νέων αγορών.

Πριν την Intralot διετέλεσε Managing Director

του International Division της Scientific Games για 10 χρόνια. Νωρίτερα κατείχε τις θέσεις του International Sales Director and Northern Europe Sales and Operations Vice President στην IGT (GTECH Dreamport) και του CEO στη SIRIOUS Gaming LLC.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, κ. Αντώνιος Ι. Κεραστάρης, δήλωσε: “Θα ήθελα να καλωσορίσω τον John στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intralot Inc. Η αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία του και το βάθος της στρατηγικής σκέψης του θα εμπλουτίσουν το δυναμικό της εταιρείας μας για την ανάπτυξη της Intralot στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, όπου σήμερα αναδύονται σημαντικές ευκαιρίες για τον εκσυγχρονισμό των λοταριών στην ψηφιακή εποχή. Προσβλέπω σε μία άριστη συνεργασία.”

Ο κ. John Donahue δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται να εργαστώ σε μία καινοτόμο εταιρεία, πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις επιτυχίες της στην αμερικανική αγορά. Η Intralot διαθέτει ένα σημαντικό πελατολόγιο και ανυπομονώ να αξιοποιήσω αυτές τις σχέσεις, ώστε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην περιοχή.”

Keywords
Τυχαία Θέματα