H Nokia κλείνει το γραφείο της στην Ελλάδα

Στο κλείσιμο του τοπικού της γραφείου στην Ελλάδα, ως το τέλος του έτους, πρόκειται να προχωρήσει η Nokia, κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της διοικητικής αναδιοργάνωσης που επιχειρεί η φινλανδική εταιρεία στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η ελληνική αγορά πρόκειται να υπαχθεί στην αρμοδιότητα του γραφείου Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, το οποίο θα εδρεύει στην

Βουδαπέστη. Η κίνηση της εταιρείας δεν σχετίζεται με την οικονομική κρίση στη χώρα μας ούτε και με την δύσκολη περίοδο που διέρχεται ο κλάδος της τηλεφωνίας καθώς το τελευταίο διάστημα η εταιρεία είχε καταγράψει αύξηση στη μεριδίου αγοράς και αξίας πωλήσεων. Φυσικά η συνεργασία της εταιρείας με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα θα συνεχιστεί.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο προσωπικό του ελληνικού γραφείου που ανέρχεται σε 12 άτομα έχει γίνει πρόταση να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες χώρες που η εταιρεία έχει δραστηριότητα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη καθώς η Nokia γίνεται ο δεύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων, που αποχωρεί από την ελληνική αγορά μετά την Motorola, η οποία επικεντρώνει τη δραστηριότητά της στις μεγάλες αγορές.

σχετικά άρθραΤην κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ζητά o Κ. ΜίχαλοςΣυνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή ΧατζηδάκηΤι αλλάζει στο Brand name του PraktikerΣυνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. ΣαμαράΣυνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον κ. Αλέξη ΤσίπραΠρομηθευτής “άφησε” την Media MarktMultirama: Δεύτερο “λουκέτο” στη ΘεσσαλονίκηVivartia: “Εμφύλιος” για ένα… Goody’s στην ΚηφισιάΠροσοχή όσοι ταξιδεύετε με πτήση της LufthansaΑποσύρεται από το εξωτερικό η Sprider
Keywords
Τυχαία Θέματα