Aπορρίπτει τις αιτιάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η Τράπεζα Κύπρου

Η Τράπεζα  Κύπρου αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα και στις δηλώσεις της Προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς  Κύπρου σε σχέση με την έρευνα για  ενδεχόμενη μη έγκαιρη ανακοίνωση εμπιστευτικών  πληροφοριών και τη συνεπακόλουθη  ενδεχόμενη χειραγώγηση της αγοράς.

Η Τράπεζα απορρίπτει τις όποιες κατηγορίες και δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κατά πάντα ουσιώδη

χρόνο ενήργησε σε πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης και του Νόμου περί Πράξεων Προσώπων που κατέχουν Εμπιστευτικές Πληροφορίες και Χειραγώγησης της Αγοράς.

Η Τράπεζα θεωρεί ότι οι οποιεσδήποτε τοποθετήσεις επί του θέματος πριν την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας προκαλούν ζημιά στην Τράπεζα και προδιαθέτουν αρνητικά το επενδυτικό κοινό χωρίς αυτό να έχει ενώπιον του την πλήρη εικόνα.Η Τράπεζα επιφυλάσσει πλήρως τα δικαιώματά της και θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τους.

σχετικά άρθραΛαϊκή Τράπεζα: Εισήγηση για 600 απολύσεις στο σχέδιο αναδιάρθρωσηςΈρχονται είκοσι μέτρα φωτιάΒενζινοπώλες: Στα 1,60 ευρώ το πετρέλαιο αν αυξηθεί ο φόροςΒαρύ κλίμα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγώνΣτο στόχαστρο του εισαγγελέα ο Λ. Λαυρεντιάδης – Τα «θαλασσοδάνεια»«Κούρεμα» μέχρι και 83% στο εφάπαξ προβλέπει νέα ρύθμισηCommerzbank: Βλέπει και δεύτερο κούρεμα του ελληνικού χρέουςΓ. Κυπρή: Παραμένει στην Ελλάδα η Τράπεζα ΚύπρουΜένουν στην Ελλάδα οι κυπριακές τράπεζεςΜειώνει επιπλέον 30% τον μισθό του ο Γ. Προβόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα