Βόμβα στην πολυκατοικία που διαμένει γνωστή ανακρίτρια και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του «αποστολέα» του αυτοχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη τα ξημερώματα σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό.

Στην πολυκατοικία διαμένουν τόσο ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, όσο και η εισαγγελέας Ιωάννα Χατζάκη.Οι δράστες χρησιμοποίησαν μασούρι με βραδύκαυστο φιτίλι για να ανατινάξουν ένα αυτοκίνητο. Από την έκρηξη είκοσι λεπτά μετά τις τρεις εκτός απ” το αυτοκίνητο-στόχο υπέστησαν ζημιές και τα διπλανά

αυτοκίνητα αλλά και το κτίριο.

Όπως αποδείχθηκε οι άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο το αυτοκίνητο μια γυναίκας που εργάζεται στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η γυναίκα έμεινε άφωνη. Δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να μπει ποτέ στο στόχαστρο. Η γυναίκα είχε “παροπλίσει” το αυτοκίνητο, είχε καταθέσει τις πινακίδες και για μήνες το είχε παρκάρει στο σημείο.

Κάποιοι ωστόσο τονίζουν ότι ίσως το αυτοκίνητό της ήταν… παράπλευρη απώλεια. Ότι ο στόχος ήταν άλλος. Λένε μάλιστα ότι ίδιου τύπου αυτοκίνητο έχει ο σύζυγος της εισαγγελέως και πως ίσως οι δράστες έκαναν λάθος στην τοποθέτηση της βόμβας.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα