Τραγωδία στα Τέμπη! Σύγκρουση ΚΤΕΛ με νταλίκα και ΙΧ- Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.20 το βράδυ της Δευτέρας στην Κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. στην Εθνική Οδό ΑθηνώνΘεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα.Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ Λάρισας κάνουν λόγο για σύγκρουση
λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με νταλίκα και Ι.Χ. αυτοκίνητο, με έναν άνθρωπο να έχει ανασυρθεί νεκρός και τρεις να έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Μάλιστα, ο οδηγός της νταλίκας είναι διασωληνωμένος.

Τεράστια είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας. Ειδικότερα, στο σημείο έχουν σπεύσει 18 ασθενοφόρα απ” όλη τη Θεσσαλία, ενώ περιπολικά με αστυνομικούς έχουν διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απεγκλωβισμού επιβατών.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε ότι απεγκλωβίστηκαν πέντε άνθρωποι, χωρίς ακόμα να είναι σε θέση να διευκρινίσει αν ήταν νεκροί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οδηγός Ι.Χ., με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, επεδίωξε να προσπεράσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

πηγή: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα