«Το Boeing συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό χωρίς επιζώντες»

«Τα τελευταία στοιχεία από δορυφόρο επιβεβαιώνουν ότι το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, χωρίς να υπάρχει κανείς επιζών», όπως ανακοίνωσαν η αεροπορική εταιρεία και ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός, στερώντας από τους συγγενείς των επιβατών κάθε ελπίδα που έτρεφαν ότι ίσως έβλεπαν ξανά τους δικούς τους ανθρώπους.
«Με βαθιά λύπη πρέπει να συμπεράνουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η πτήση MH370 χάθηκε

και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει τώρα να αποδεχθούμε ότι οι αποδείξεις δείχνουν πως το αεροσκάφος συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση της εταιρείας, την οποία και απέστειλε με ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα (sms) στους συγκλονισμένους συγγενείς.
Βρετανοί ειδικοί ανέφεραν στον Μαλαισιανό πρωθυπουργό ότι σήματα από δορυφόρο έριξαν περισσότερο φως στην πορεία που ακολούθησε το Boeing. Από τα εν λόγω στοιχεία συμπεραίνεται ότι το αεροσκάφος πέταξε πάνω από το νότιο αεροδιάδρομο και ότι η τελευταία καταγεγραμμένη θέση του ήταν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.
«Με βαθιά θλίψη, σύμφωνα με αυτά τα νέα στοιχεία, πρέπει να συμπεράνουμε ότι η πτήση MH370 κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός, Najib Razak.
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού- που έγινε δεκτή με ουρλιαχτά και λιποθυμίες από τους συγγενείς των επιβατών- φαίνεται ότι βασίζεται αποκλειστικά σε στοιχεία δορυφόρου της βρετανικής εταιρείας Inmarsat και της AAIB και όχι σε ανεύρεση συντριμμιών.
Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί νέα αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό, ένα γκρίζο ή πράσινο, κυκλικού σχήματος και ένα πορτοκαλί ορθογώνιο, στα 1550 μίλια νοτιοδυτικά του Περθ, από το αυστραλιανό αεροσκάφος P3 Orion.
Πηγές του SkyNews αναφέρουν ότι οι συγγενείς των επιβατών θα μεταβούν με πτήσεις τσάρτερ στην Αυστραλία.
Το Boeing με 239 επιβαίνοντες είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου, λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα