ΕΚΤΑΚΤΟ!Βρέθηκαν συντρίμμια του χαμένου Boeing

«Πρέπει να υποθέσουμε ότι το αεροσκάφος έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», αναφέρεται σε sms που εστάλη στους συγγενείς των 239 αγνοούμενων επιβατών

Με ένα sms ενημέρωσε τους συγγενείς των αγνοούμενων του μοιραίου Boeing 777 η Malaysia Airlines.

«H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων.

Οπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό».

Η Δευτέρα φαίνεται πως είναι η μέρα που οι έρευνες έδωσαν τα πολυπόθητα αποτελέσματα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, έπειτα από δεκαεπτά ολόκληρες μέρες.

Το γεγονός πως για πρώτη φορά έπειτα από μέρες που η ανακοίνωση των μαλαισιανών Αρχών δεν αποθαρρύνει τους συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών της μοιραίας πτήσης του Boeing 777, καθώς δεν αναφέρεται πουθενά στη σχετική ανακοίνωση πως οι έρευνες για ακόμη μια φορά απέβησαν άκαρπες, σε συνδυασμό με την έκτακτη σύσκεψη στην οποία θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, στις 16.00 (ώρα Ελλάδος), δίνουν ελπίδες πως το μυστήριο του Boeing της Malaysia Airlines λύθηκε και πως τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν ανήκουν σε συντρίμμια του αεροσκάφους...

Τη Δευτέρα δέκα αεροσκάφη «χτένισαν» την περιοχή του Νότιου Ινδικού Ωκεανού όπου, σύμφωνα με τις εικόνες δορυφόρου, εντοπίστηκαν πιθανά συντρίμμια του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών.

Την περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα δύο αντικείμενα, μέσω δορυφόρου, «μαρκάρισε» το αυστραλιανό αεροσκάφος AP-3C Orion, που συμμετέχει από τη Δευτέρα στις έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών συντριμμιών της μοιραίας πτήσης του Boeing 777.

Μάλιστα, το πλήρωμα του αυστραλιανού αεροσκάφους AP-3C Orion επιβεβαίωσε ότι εντόπισε δύο αντικείμενα στο σημείο του Ινδικού Ωκεανού όπου υπέδειξαν οι φωτογραφίες από δορυφόρο. Ειδικότερα, «το ένα αντικείμενο είναι γκρι ή πράσινο και έχει κυκλικό σχήμα και το δεύτερο είναι πορτοκαλί και ορθογώνιο στο σχήμα».

Τα εν λόγω αντικείμενα εντοπίστηκαν περίπου 2.500 χλμ νοτιοδυτικά του Περθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα