Προσφορά: Τοποθέτηση ΚΙΤ υγραερίου με 750 ευρώ

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά

Το νέο KIT Antonio της Romano είναι ένα σύστημα με διαδοχικές φέσεις ψεκασμού τελευταίας γενιάς EURO6. Ο εγκέφαλος είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητες προσαρμογής του μίγματος, εξασφαλίζοντας πάντα τέλειο μίγμα στον κινητήρα, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερες επιδόσεις. Με σύνδεση EOBD, MAP, καθώς επίσης δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή της καλωδίωσης που είναι όλη από εμπρός μέχρι πίσω με φις,

με αποτέλεσμα να μην απαιτούνται κοψίματα και κολλήματα.

Η LPG Romano Hellas, επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής Romano Autogas SRL δημιούργησε το πρώτο Romano Point στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Η LPG Romano Hellas προσφέρει στους πελάτες της:

Η Romano Autogas SRL είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία εμπορίας συστημάτων υγραεριοκίνησης. Είναι η πρώτη που εισήγαγε το σύστημα διαδοχικού ψεκασμού με τη χρήση ηλεκτονικών συστημάτων ΑΕΒ. Έκτοτε έγινε η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία συ­στη­μά­των υγραεριοκίνησης και τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Η γρήγορη ανάπτυξη της προέκυψε χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της και στη δέ­σμευ­σή της στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη. H Romano προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών, που κάνουν τη χρήση του συστήματος υγραερίου εύκολη και αξιόπιστη.

Η Romano Autogas SRL από το 2009 που ιδρύθηκε έχει καταφέρει να ανεβάσει το μερίδιό της στην αγορά συστημάτων υγραερίου στο 13,7% και να αναγνωριστεί ως η 3η μεγαλύτερη κατασκευάστρια στην Ιταλία.

Keywords
Αναζητήσεις
υγραεριο τοποθετηση προσφορα, υγραεριο antonio romano
Τυχαία Θέματα