Οι νέες στήλες του nocomments είναι εδώ!

Η συντακτική και δημοσιογραφική ομάδα του nocomments με χαρά είναι σε θέση να σας παρουσιάσει τις νέες στήλες που από σήμερα μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε κατα την διάρκεια της περιήγησης σας στο αγαπημένο σας site.

-Δίπλα ακριβώς από τις δηλώσεις θα βρείτε την στήλη «Tweets». Εκεί θα «αλιεύουμε» και θα σας παρουσιάζουμε τα tweets που «βγάζουν» ειδήσεις αλλά και εκείνα που είναι γραμμένα με ιδιαίτερο

χιούμορ από τους χρήστες.

-Αμέσως μετά θα βρείτε την στήλη «PhotoFacebook». Στην ουσία αυτή θα είναι η δική σας στήλη. Εκεί δηλαδή θα σας παρουσιάζουμε τις δεκάδες έξυπνες δικές σας ιδέες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και προκαλούν αίσθηση αλλά και ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια θα βρείτε ότι ανεβάζετε εσείς στο Facebook.

-Κάτω ακριβώς από τα δημοφιλή θα βρείτε την στήλη «Famous comments». Σε αυτήν θα μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα καταξιωμένων και έμπειρων όχι μόνο δημοσιογράφων αλλά και πολλών άλλων επωνύμων από όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής (επιστημόνων, λογοτεχνών, πολιτικών, καλλιτεχνών, αθλητών κλπ). Άρθρα που θα γράφονται από εκείνους για το nocomments αλλά και άρθρα από άλλα ειδησεογραφικά site που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

-Αμέσως μετά ακολουθεί η στήλη «Medical comments». Mε αυτή την στήλη εγκαινιάζουμε και επίσημα την συνεργασία μας με την εξαιρετική για τον χώρο της υγείας ιστοσελίδα Healthpress.Ένα ενημερωτικό site που έχουν φτιάξει με ιδιαίτερη φροντίδα οι πολύ καλοί συνάδελφοι Λεωνίδας Καλλιδώνης, Έφη Οικονόμου και Αγγελική Ρίζου.

-Τέλος η στήλη «Our comments». Αυτή η «γωνιά» είναι η μοναδική η οποία ανήκει στους συντάκτες του nocomments. Eίναι δηλαδή ο μοναδικός χώρος στον οποίο μας επιτρέπεται να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη και «ματιά» για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Όλο το υπόλοιπο site θα είναι γραμμένο σύμφωνα με τις αρχές και την φιλοσοφία μας που οι περισσότεροι από εσάς που μας «αγκαλιάσατε» ήδη έχετε καταλάβει. Δηλαδή ειδήσεις χωρίς κραυγές και ψιθύρους και κυρίως ειδήσεις χωρίς…σχόλια. Για να μπορείτε αβίαστα να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα.

-Σύντομα το nocomments θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα με ειδικές στήλες και με παρουσίαση των ειδήσεων από την Ελληνική περιφέρεια με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

-Επίσης πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλες στήλες ειδικού ενδιαφέροντος που είμαστε σίγουροι ότι θα τις αγαπήσετε.

-Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, εσείς οι αναγνώστες του nocommnets να μας στέλνετε ότι θέλετε για την στήλη PhotoFacebook(είτε εικόνες, είτε βίντεο) στην διεύθυνση [email protected]

Kαι βέβαια τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας. Εσείς μπορείτε, εμείς ΟΧΙ!

Keywords
Τυχαία Θέματα