ON LINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ,ΗΣΑΠ,ΤΡΑΜ

Σε λειτουργία έθεσε τον εταιρικό διαδικτυακό της ιστότοπο www.stasy.gr η εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) που προήλθε από την συνένωση των πρώην εταιρειών ΑΜΕΛ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ.

Του Χάρη Ντιγριντάκη

Το αναφερόμενο

site προσφέρει αναλυτική πληροφόρηση για το πώς θα μετακινηθεί, ο επιβάτης με αναλυτικούς πίνακες δρομολογίων και στάσεων, χώρους στάθμευσης και φύλαξης αποσκευών και με δυνατότητα μέσω χάρτη να σχεδιάσει την επιθυμητή διαδρομή του και να λάβει οδηγίες για την βέλτιστη μεταφορά του. Επίσης παρέχει πλήρη παρουσίαση όλων των ειδών εισιτηρίων και τρόπου προμήθειας τους καθώς και ηλεκτρονική επικοινωνία με την εταιρεία για την αναζήτηση απολεσθέντων αντικειμένων, προστίμων ή υποβολής παραπόνων.

Ακόμη παρέχει :

On line ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στην ομαλή λειτουργία των δρομολογίων

Φιλικός και απλός στην χρήση του ο ιστότοπος για τον χρήστη του διαδικτύου, προσφέρει και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

• Δημοσίευση όλων των ανακοινώσεων, διακηρύξεων και διαγωνισμών της εταιρείας

• Εκτεταμένη παρουσίαση του πολιτισμικού έργου της εταιρείας στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της (εκδηλώσεις, συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, αρχαιολογικά ευρήματα και έργα τέχνης στους σταθμούς, πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

• Συνοπτική παρουσίαση σημαντικών αρχαιολογικών, πολιτιστικών και εμπορικών αξιοθέατων της πόλης στα οποία έχουν πρόσβαση οι πολίτες με τα μέσα μεταφοράς της ΣΤΑ.ΣΥ.

• Χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους να διαφημιστούν στους χώρους της εταιρείας (σταθμούς, συρμούς, διαδίκτυο)

Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος από κινητά τηλέφωνα με πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ θα υπάρxει και διασύνδεση του με μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook, Blog), για την πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση των επιβατών που είναι χρήστες του διαδικτύου.

Keywords
Αναζητήσεις
φύλαξη αποσκευών μετρό, χωρος φυλαξης αποσκευων μετρο
Τυχαία Θέματα