Οι καλίγραμμες γάμπες της showbiz – Γιατί η Χάιντι Κλουμ ασφάλισε λιγότερο το αριστερό της πόδι! [εικόνες]

Είναι όλες τους διάσημες, πανέμορφες και πλούσιες. Έχουν όμως ακόμη ένα κοινό. Τις πιο καλλίγραμμες γάμπες της showbiz.

Παρόλο τα 44 χρόνια της η Jennifer Anniston δείχνει καλύτερα τώρα απ” ότι πριν 20 χρόνια. Το μυστικό της; η γιόγκα. Κάνει γιόγκα 3 φορές την εβδομάδα.

Η 40χρονη Cameron Diaz ξέρει να διατηρεί τα καλλίγραμμα πόδια της. Τρεις φορές την εβδομάδα

από μια ώρα γυμναστήριο, τρέξιμο, βάρη, γιόγκα και πιλάτες. Σύμφωνα με την Cameron το κλειδί είναι στην ποικιλία…μην ξεχνάτε ότι αγαπά το surfing και το σνόουμπορντ.

Το 30χρονο μοντέλο Miranda Kerr γυμνάζεται από μικρή.

Η Blake Lively έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τις γάμπες της. Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να είχε τις καλλίγραμμες γάμπες της;

Η φίλη της Blake στην τηλεοπτική σειρά “Gossip Girl’, Leighton Meester, φοράει κοντά φορέματα και φούστες αναδεικνύοντας τα γυμνασμένα πόδια της.

Η 39χρονη Eva Mendes ομολόγησε ότι παρά την υγιεινή διατροφή που κάνει, δεν στερείτε τους υδατάνθρακες καθώς και τα ζυμαρικά. Πάει γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και κάνει ελαφριά βάρη και κάποιες ασκήσεις cardio. Κάνει, επίσης, γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, έχει ένα αρκετά ευλύγιστο κορμί, και είναι περήφανη γι “αυτό.

Η 31χρονη Beyonce ακολουθεί ένα πρόγραμμα όπου κάνει μέχρι πέντε προπονήσεις πλειμετρικής την εβδομάδα. Ένα από τα αγαπημένα της Beyonce είναι να κάνει άλματα στο πάγκο, τα οποία δημιουργούν μυϊκό ιστό στα πόδια και στους γλουτούς πολύ γρήγορα.

Η 35χρονη Eva Longoria γυμνάζεται περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα. Ομολογεί πάντως πως κάνει και μερικά διαλείμματα μεταξύ προπονήσεων. Λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνετε άψογες είναι να κάνετε κάπου κάπου διακοπή από την προπόνησή σας.

Η 32χρονη Jessica Alba έχει μια από τις πιο αξιοζήλευτες σιλουέτες του Χόλιγουντ. Ποτέ, λέει, δεν αγάπησε τις δίαιτες. Κάνει μονάχα κάποιες τοπικές ασκήσεις για να διατηρείτε.

Η 23χρονη Tailor Swift κάνει μία ώρα γυμναστική την ημέρα στο διάδρομο.

Η Megan Fox έχει σίγουρα καλό DNA. Τοπικές ασκήσεις κάνει και αυτή.

Η Kirsten Stewart λατρεύει την ιππασία. Είναι επίσης καλή στην κολύμβηση και στο χορό. Φυσικά δεν παραλείπει και την τακτική άσκηση στη γιόγκα.

Η Heidi Klum καταλαβαίνει την αξία των ποδιών της, γι’αυτό και τα έχει ασφαλίσει προς $2,3 εκατομμύρια! Το δεξί της μάλιστα έχει μεγαλύτερη αξία από το αριστερό ($1,2 εκατ. έναντι $1 εκατ.) διότι έχει μια ουλή στο αριστερό της γόνατο…μάλιστα!

Πηγή: news.nster.com

Keywords
Αναζητήσεις
καληγραμμεσ
Τυχαία Θέματα