Νέες φωτογραφίες για τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο για την δράση των μελών της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενισχύοντας τις αποδείξεις για ύπαρξη παραστρατιωτικού θύλακα στους κόλπους της οργάνωσης.
Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του προφυλακιστέου φερόμενου ως

πυρηνάρχη της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη, είναι τραβηγμένες από την καλοκαιρινή κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα στην Ηλεία και δείχνουν τον ίδιο αλλά και άλλα μέλη της οργάνωσης να ποζάρουν κρατώντας βαρύ οπλισμό.
Σε κάποιες από αυτές διακρίνεται και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς να χαιρετά ναζιστικά σε εκδήλωση της Χ.Α., ενώ σοκάρει η φωτογραφία που εικονίζει μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά στα γραφεία της οργάνωσης.
Σύμφωνα με πηγές, οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για το τι συνέβαινε στις εθνικιστικές κατασκηνώσεις της Χ.Α. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, τα μέλη της Χ.Α. έκαναν στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση χρησιμοποιώντας 9άρια πιστόλια και όπλα τύπου καλάσνικοφ και όχι μόνο «αθλοπαιδιές» όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς μέλη της.
Αυτό που μένει να εξακριβωθεί είναι αν τα βαρέως τύπου όπλα -εκ των οποίων κάποια είναι και στρατιωτικά τύπου Μ4- είναι αληθινά ή ανήκουν στην κατηγορία των airsoft.
Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο αποτελούν μέρος της δικογραφίας που έχει συντάξει η ΕΛΑΣ και έχουν συμπεριληφθεί στον ογκωδέστατο φάκελο που έχουν στα χέρια τους οι δύο εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση.
ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
Ηλ. Κασιδιάρης: Διαρρέουν φωτογραφίες για να παραπλανήσουν τους αδαείς
Για σκόπιμες διαρροές με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και την παραπλάνηση των αδαών έκανε λόγο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Υποστήριξε επίσης ότι στις επίμαχες φωτογραφίες «εμφανίζονται ως όπλα τα πλαστικά airsoft με τις πλαστικές μπίλιες». «Έχω και εγώ πικρή πείρα, όταν με εμφάνιζαν με νόμιμη καραμπίνα που διαθέτω που κάνει το πολύ για μπεκάτσες και έλεγαν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρατά καλάσνικοφ», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα