Χωρίζουν Γερμανού-Ιωάννου;

Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση ότι η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου είχαν έναν έντονο τσακωμό με αφορμή ένα ατόπημα του ηθοποιού και οδηγήθηκαν στο χωρισμό, ενώ μόλις χθες βλέπαμε τις εικόνες που φιλιόντουσαν με πάθος σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με το blog του Νάσου Γουμενίδη και άλλες πηγές, ο Μάνος Ιωάννου στο πρόσφατο πάρτι των γενεθλίων του κάλεσε την πρώην κοπέλα του γεγονός που εξόργισε τη Ναταλία, η οποία του είχε ετοιμάσει και έκπληξη με τους γονείς και την αδερφή του. Όταν έκανε την εμφάνιση

της η εντυπωσιακή αεροσυνοδός και πρώην κοπέλα του Μάνου η Ναταλία δεν το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Μάλιστα, ο Νάσος Γουμενίδης αναφέρει στο blog του ότι όταν ο Μάνος είδε τη Ναταλία στο μαγαζί που πήγε για τα γενέθλια του έστειλε μήνυμα στην πρώην να μην έρθει αλλά εκείνη πήγε και τους πέταξε το δώρο στο τραπέζι.

Το Yupi πάντως επικαλείται μαρτυρία φίλου του ζευγαριού που λέει ότι «Όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και εντελώς ανυπόστατα. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο γεγονός, ούτε κρίση ανάμεσά τους. Ειδικά στο πάρτι των γενεθλίων του Μάνου δεν σημειώθηκε κανένα τέτοιο περιστατικό! Άλλωστε τόσο ο Μάνος όσο και η Ναταλία δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους, ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, γιατί θέλουν να ζουν άνετα κάθε στιγμή της σχέσης τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα