Ηράκλειο: 25χρονος είχε στήσει εργαστήριο …πλαστογραφίας

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε 25χρονος πλαστογράφος στην Κρήτη. Ο νεαρός κυκλοφορούσε με κλεμμένο όχημα, στο οποίο είχε βάλει πλαστές πινακίδες που έφτιαχνε ο ίδιος, μέσα στο… εργαστήριο, όπου συγχρόνως κατασκεύαζε και πλαστά δημόσια έγγραφα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το τζιπ που οδηγούσε ο 25χρονος στο Μεσοχώρι του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι οι πινακίδες του ήταν πλαστές. Και

δεν ήταν οι μόνες, καθώς στην επιχείρηση που διατηρεί ο νεαρός βρέθηκαν και άλλες πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων! Όπως διαπιστώθηκε, για το τζιπ είχε δηλωθεί κλοπή στις 16 Ιανουαρίου κι έτσι κατασχέθηκε για να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Ωστόσο, μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς στο σπίτι του 25χρονου, όπου βρήκαν έναν εκτυπωτή και μια μονάδα σκληρού δίσκου με τα οποία είχε πλαστογραφήσει 57 έγγραφα δημοσίων υπηρεσιών διαφόρων τύπων. Ο πλαστογράφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν πωλούσε πλαστογραφημένα έγγραφα έναντι αμοιβής.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα