Ποιός ήταν ο Δημήτρης Μίχας που εκτέλεσαν οι αδίστακτοι ληστές της Πάρου

Παράτησε την Αθήνα, για να ζήσει στην αγαπημένη του Πάρο. Εκεί είχε βρει τη δεύτερη σύζυγό του, είχε πιάσει δουλειά ως οδηγός ταξί και είχε στήσει το σπιτικό του κοντά στον Αμπελά.

Εκεί, έμελλε να αφήσει και την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής, από τους αδίστακτους ληστές της τράπεζας στην πλατεία της Νάουσας.

Ο 54χρονος Δημήτρης ήταν σύζυγος της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού

και του Μίμη Δομάζου, Ευαγγελίας Δομάζου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση. Ωστόσο, η σύζυγός του είναι συντετριμμένη.

Ο Δημήτρης Μίχας γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1958 και πήγε σχολείο στην Κηφισιά. Οπως ο ίδιος ανέφερε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, αποφοίτησε το 1975. Στη συνέχεια, η ζωή τον έβγαλε στην Πάρο. Στον Αμπελά -τραγική ειρωνεία αφού εκεί βρέθηκε το καμμένο αυτοκίνητο των δραστών- είχε επιλέξει να μένει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί είχε ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

«Ηταν άνθρωπος του μεροκάματου και της δουλειάς. Γλυκομίλητος, ό,τι κι αν τον απασχολούσε στην προσωπική του ζωή» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξί που εργαζόταν ο εκλιπών.

Την ώρα της ληστείας, ο 54χρονος Δημήτρης καθόταν σε καφετέρια, κοντά στην πιάτσα των ταξί, λίγα μέτρα πιο πέρα από το υποκατάστημα της τράπεζας. Ξαφνικά άκουσε τις φωνές που καλούσαν σε βοήθεια και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προλάβει τον ένα ληστή και τον είχε ρίξει στο έδαφος, όταν οι άλλοι τον πυροβόλησαν με τα 9άρια όπλα τους. Τελικά οι σφαίρες τους αποδείχθηκαν πιο δυνατές.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Keywords
Αναζητήσεις
δημητρης μιχας, μιχας ταξί
Τυχαία Θέματα