Απίστευτο: «Επίσημη» απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών…χωρίς υπογραφές και ονόματα!

Eίναι ίσως η πρώτη φορά που υπουργείο-και μάλιστα αυτό των Εξωτερικών- απαντά επίσημα σε βουλευτή με έγγραφα που δεν φέρουν καμία υπογραφή, καμία αρμόδια υπηρεσία…ούτε καν αριθμό πρωτοκόλλου.

Τα έγγραφα που σας παρουσιάζει το nocomments στάλθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών ως απάντηση-ΕΠΙΣΗΜΗ- σε βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με τή «φύση» των επισκέψεων του Γερμανού αξιωματούχου κ. Φούχτελ στη χώρα μας με ιδιαίτερη προτίμηση στη Δυτική Μακεδονία.

Είναι

έγγραφα με ημερομηνία 5 Μαρτίου του 2010, που έχουν συνταχθεί όπως φαίνεται στο Βερολίνο και φέρουν τον τίτλο:

Κοινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελας Μέρκελ υπό τον τίτλο «Ανανέωση και διεύρυνση της Ελληνο-γερμανικής εταιρικής σχέσης» η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τη σημερινή συνάντηση τους στο Βερολίνο.

Αυτά λοιπόν είναι επισυναπτόμενα έγγραφα επίσημης απάντησης του υπουργείου Εξωτερικών χωρίς καμία σφραγίδα και δίχως καμία υπογραφή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια εκτός από τα παραπάνω παρουσιάζουν οι τομείς της «εταιρικής συνεργασίας» με τους Γερμανούς, όπου κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να συμπεράνει ότι είναι οι τομείς που ενδιαφέρουν με ζέση την καγκελαρία και θέλουν να «συμμετάσχουν» ή να «συνδράμουν».

-Περιβαλλοντική πολιτική

-Ενεργειακή και κλιματική πολιτική

-Πολιτική Προστασία

-Διάλογος Οικονομικών Φορέων

-Πολτική της έρευνας

-Πολιτική Μετανάστευσης και Ασύλου

-Κοινωνικές Επαφές- Πολιτιστικές Ανταλλαγές- Συνεργασία

Δείτε τα «επίσημα» έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών:

Keywords
Τυχαία Θέματα