«Αν θέλετε να βάζετε γκολ…θα κόψετε το σεξ τώρα!»

«Mαχαίρι» έκοψε το σεξ στους παίκτες του ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Νάπολι, μετά από σχετικές εντολές του γιατρού της ομάδας και μάλιστα είναι πολύ αυστηρός στις οδηγίες που έδωσε.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής γιατρός της Νάπολι, η σεξουαλική επαφή δύο ημέρες πριν τον αγώνα είναι… καταστροφική: «Το να αποφεύγεις την σεξουαλική πράξη δύο μέρες πριν τον αγώνα είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν τραβήγματα στους μυς, συσπάσεις ή φλεγμονές. Είναι ο κανόνας για την ομάδα μας»!

Καθίστε να υπολογίσετε, λοιπόν: 4 οι αγώνες πρωταθλήματος τη βδομάδα, άρα πάνε 8 μέρες (4 αγώνες επί 2 ημέρες αποχή πριν κάθε αγώνα).

Βάλτε 2 αγώνες το μήνα -κατά μέσο όρο- για το Europa League άρα πάνε άλλες 4 ημέρες. Βγάλτε εκτός και τις μέρες που γίνεται ο αγώνας (λόγω κούρασης), έχουμε συν 6 χαμένες μέρες. Σύνολο 18. Άμα πέσει και σε… ακατάλληλες μέρες ο ποδοσφαιριστής, βγαίνουν άλλες 5-6 μέρες και πάμε στις 24!

Εάν τύχει η κοπέλα.μνηστή/σύζυγος να είναι εργαζόμενη και είτε λείπει κάποιες μέρες είτε έρθει 3-4 μέρες πτώμα από τη δουλειά… αντίο σεξ!

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα